fylladio dake ekloges 2017

26° Συνέδριο ΠΟΕ-ΔΟΥ
Θέσεις ΔΑΚΕ
Προτάσεις ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

Dionyshs Gewrgiopoylos SKAI 10.08.2016 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "Δεν μπορεί να  βρίσκεται ένας εφοριακός πάνω από κάθε ταμειακή μηχανή. Έχουμε υπερβεί τον ευατό μας"

 Ρένα Υφαντή

 Ρένα Υφαντή: "Αισθανόμαστε  σάκοι του  μποξ. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται στην Βουλή."

Kotrwnhs Giwrgos 2

 Γιώργος      Κοτρώνης:      "Ο νόμος της    Α.Α.Δ.Ε. είναι ένα πολύ καλό κείμενο για την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων εσόδων και της δουλειάς μας."

rena yfanti omilia boulh 2

 Ρένα Υφαντή:  "Απορρίπτουμε  το νομοσχέδιο  για την σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων."

mixalis koupkas DED

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Η σύσταση  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων δεν είναι ένα πρόβλημα κλαδικό, αλλά εθνικό, μιας και η ανεξαρτησία σημαίνει ουσιαστικά απώλεια της εθνικής κυριαρχίας"

 Ρένα Υφαντή  Ρένα Υφαντή:  "Το νέο  Ασφαλιστικό  είναι αιτία πολέμου για όλους τους εργαζόμενους και δεν πρέπει να περάσει."

skai mixalhs koupkas Μιχάλης  Κούπκας:  "Ζητάμε  απεγνωσμένα από την πολιτική ηγεσία του Υπ. Οικ. να μας προστατέψει. Η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα που μας αφορά όλους."

geronikolaou

 Γιώργος  Γερονικολάου:  " Οι  Δ.Ο.Υ. και  το Σ.Δ.Ο.Ε. βρίσκονται σε διάλυση με ευθύνη όλων των πολιτικών ηγεσιών διαχρονικά."

 Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Όνομα:
Email:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΛΕΓΧΩΝ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΛΕΓΧΩΝ.. 16/10/2017 Δείτε και κατεβάστε την πρόσκληση και την αίτηση εδώ
Read more.. http://dake-eforiakoi.gr/eggrafa/images/poedoy.jpg
ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ: Οι φορολογικές διατάξεις αλλάζουν δύο φορές το μήνα!!!
ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ: Οι φορολογικές διατάξεις αλλάζουν δύο φορές το μήνα!!!. 12/10/2017 Ένα παγκόσμιο ρεκόρ πολυνομίας, αλλαγής υφιστάμενων κανόνων...
Read more.. eggrafa/images/forologikh_nomoi.jpg
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ.. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Στην εποχή των μνημονίων που...
Read more.. eggrafa/images/afisa_DAKE_gia_ekloges_2017.jpg
Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ: Κληρώνει 1.000 ευρώ για 1.000 τυχερούς το μήνα.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ: Κληρώνει 1.000 ευρώ για 1.000 τυχερούς το μήνα.. 12/10/2017 Ξεκινάει σε λίγες ημέρες η λοταρία των αποδείξεων με έπαθλο...
Read more.. eggrafa/images/lotaria_apodeixewn.jpg
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 26.09.2017)
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 26.09.2017). 12/10/2017 Δείτε και κατεβάστε την απόφαση εδώ
Read more.. http://dake-eforiakoi.gr/eggrafa/images/poedoy.jpg
Πότε θα χάνεται η ρύθμιση των 100 δόσεων από 1.1.2018 - Παραδείγματα.
Πότε θα χάνεται η ρύθμιση των 100 δόσεων από 1.1.2018 - Παραδείγματα.. 11/10/2017 Tο νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει μέσα από τα οριζόμενα της...
Read more.. eggrafa/images/xreh_eforia_100_doeis.jpg
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΖ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ (Βίντεο)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΖ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ (Βίντεο) . 10/10/2017 Σε αποκλεισμό της Κεντρικής εισόδου της ΔΟΥ ΙΖ Αθηνών,...
Read more.. eggrafa/images/apokleismos_IZ_DOY_Athinwn.jpg
ΟΙ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ - Οι περιοχές και τα επαγγέλματα που παρανομούν. Τι αναφέρουν τα στοιχεία της Α.Α.Δ.Ε.
ΟΙ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ - Οι περιοχές και τα επαγγέλματα που παρανομούν. Τι αναφέρουν τα στοιχεία της Α.Α.Δ.Ε.. 10/10/2017 Εκπλήξεις έχουν τα αποτελέσματα των σαρωτικών προληπτικών...
Read more.. http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/tameiaki_708_0_1.jpg?itok=hDce7zGA
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΖ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10.10.2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΖ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10.10.2017. 09/10/2017 Αθήνα 9.10.17 Αρ.πρωτ.:989 ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΖ ΔΟY ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι...
Read more.. eggrafa/images/iz_doy_athinwn.png
ΑΑΔΕ: Στη δημοσιότητα ΛΙΣΤΑ 6.225 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ που χρωστούν στο δημόσιο συνολικά 19,7 δισ. ευρώ!
ΑΑΔΕ: Στη δημοσιότητα ΛΙΣΤΑ 6.225 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ που χρωστούν στο δημόσιο συνολικά 19,7 δισ. ευρώ!. 08/10/2017 Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανήρτησε  στον ιστότοπό της...
Read more.. eggrafa/images/ofeiletes_dhmosiou.jpg


 

top