fylladio dake ekloges 2017

26° Συνέδριο ΠΟΕ-ΔΟΥ
Θέσεις ΔΑΚΕ
Προτάσεις ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

Dionyshs Gewrgiopoylos SKAI 10.08.2016 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "Δεν μπορεί να  βρίσκεται ένας εφοριακός πάνω από κάθε ταμειακή μηχανή. Έχουμε υπερβεί τον ευατό μας"

 Ρένα Υφαντή

 Ρένα Υφαντή: "Αισθανόμαστε  σάκοι του  μποξ. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται στην Βουλή."

Kotrwnhs Giwrgos 2

 Γιώργος      Κοτρώνης:      "Ο νόμος της    Α.Α.Δ.Ε. είναι ένα πολύ καλό κείμενο για την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων εσόδων και της δουλειάς μας."

rena yfanti omilia boulh 2

 Ρένα Υφαντή:  "Απορρίπτουμε  το νομοσχέδιο  για την σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων."

mixalis koupkas DED

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Η σύσταση  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων δεν είναι ένα πρόβλημα κλαδικό, αλλά εθνικό, μιας και η ανεξαρτησία σημαίνει ουσιαστικά απώλεια της εθνικής κυριαρχίας"

 Ρένα Υφαντή  Ρένα Υφαντή:  "Το νέο  Ασφαλιστικό  είναι αιτία πολέμου για όλους τους εργαζόμενους και δεν πρέπει να περάσει."

skai mixalhs koupkas Μιχάλης  Κούπκας:  "Ζητάμε  απεγνωσμένα από την πολιτική ηγεσία του Υπ. Οικ. να μας προστατέψει. Η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα που μας αφορά όλους."

geronikolaou

 Γιώργος  Γερονικολάου:  " Οι  Δ.Ο.Υ. και  το Σ.Δ.Ο.Ε. βρίσκονται σε διάλυση με ευθύνη όλων των πολιτικών ηγεσιών διαχρονικά."

 Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Όνομα:
Email:
Pin It

05/07/2017

anakoinwsh DAKE ta panta sto bwmo ths exoysias

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το είδαμε κι αυτό!!! Η «συνδικαλιστική» παράταξη της ΑΣΚΙ που συμμετέχει στη Διοίκηση της ΠΟΕ-ΔΟΥ έχοντας τη θέση του Γενικού Γραμματέα, να καταγγέλει την Ομοσπονδία για τον τρόπο δράσης της!!!!! Μετά από τρία χρόνια και ακόμα η ΑΣΚΙ αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τη σοβαρότητα που απαιτεί ο θεσμικός της ρόλος.

Επειδή λοιπόν γίνεται συγκεκριμένη αναφορά και κριτική στο ενημερωτικό σημείωμα στις 19/06/2017 για την συνάντηση της ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ. με τον κ. Πιτσιλή, σας πληροφορούμε  ότι το εν λόγω ενημερωτικό συνυπογράφει και η ΑΣΚΙ δια της Γενικής Γραμματέως, η οποία πριν δημοσιευθεί το τελικό κείμενο έκανε και τις ανάλογες διορθώσεις - παρατηρήσεις της!!!!

Αγαπητοί συνάδελφοι της ΑΣΚΙ κατανοούμε ότι λόγω ενδοπαραταξιακών και κυβερνητικών αναταράξεων βρίσκεστε σε πανικό και η ενημέρωση μεταξύ σας είναι από  ελλιπής έως ανύπαρκτη, όμως πριν καταγγείλετε την ΠΟΕ - ΔΟΥ καταγγείλτε αρχικά στους συναδέλφους τα στελέχη σας, που στη συνάντηση της Ομοσπονδίας με τον κ. Πιτσιλή του πρότειναν να στείλει στο Υπουργείο Γεωργίας όποιον συνάδελφο δεν επιθυμεί να συμμετέχει στους προληπτικούς ελέγχους!!!!

  • Η Ομοσπονδία όχι μόνο δεν είναι παρατηρητής στις εξελίξεις αλλά διαμορφώνει την κλαδική ατζέντα γεγονός που αποδεικνύεται από την ανάληψη πρωτοβουλίας κατάθεσης μέσω της Προέδρου και της Γενικής Γραμματέως προσφυγής στο ΣΤΕ για την αντισυνταγματικότητα του νόμου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
  • Με την απεργιακή κινητοποίηση στη 1/6/17 και τον συμβολικό αποκλεισμό του Υπουργείου Οικονομικών ασκήθηκε τέτοια πίεση στην πολιτική ηγεσία και τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με αποτέλεσμα να υπάρχει δέσμευση για τροποποιήσεις στο σχέδιο της αξιολόγησης του προσωπικού στην ΑΑΔΕ, το οποίο θα μας γνωστοποιηθεί την Πέμπτη 6/7/17. Ίδωμεν…
  • Για την μισθολογική εξομοίωση συνεχίζουμε δυναμικά και αταλάντευτα τον αγώνα ασκώντας με τεκμηριωμένες θέσεις και επιχειρήματα πίεση στον υπουργό οικονομικών κ. Τσακαλώτο σε συνεργασία με τις άλλες δύο ομοσπονδίες μέχρι την τελική δικαίωση των συναδέλφων μας.
  • Για τις ποινικές και αστικές ευθύνες των ελεγκτών η ΔΑΚΕ πρωτοστατεί εδώ και δύο χρόνια για την κατάργησή τους, επιχειρώντας το θέμα να βρίσκεται στην κορυφή των συνδικαλιστικών διεκδικήσεων. 
  • Με την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση, κατόπιν δικών μας συνεχών πιέσεων, από 01.08.2017 θα απαλλαγούν οι συνάδελφοι από τον βραχνά των εισαγγελικών παραγγελιών.

Και για την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα της παράτασης της παραγραφής, τα εξαπτέρυγα – φερέφωνα της Κυβέρνησης που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν δήθεν «στα κάγκελα» και έκαναν αντιπολίτευση ξαναμπήκαν στο μαντρί ενόψει των επικείμενων συνδικαλιστικών εκλογών για τη διεκδίκηση της καρέκλας και στη λογική αυτή στο δρόμο που χάραξε η Κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες ταυτίζονται ως κομματικοί ταγοί και επιτίθενται στην δικαιοσύνη ασκώντας κριτική στις δικαστικές αποφάσεις (απαράδεκτο και πολύ ανησυχητικό φαινόμενο για δημοκρατική χώρα)!!!

Ας αφήσουν ήσυχη και ανεξάρτητη την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες των κυβερνώντων - συνδικαλιστών της ΑΣΚΙ, που με το 3ο μνημόνιο διέλυσαν το ΣΔΟΕ, καταχώνιασαν τις υποθέσεις στα ντουλάπια και υποβοήθησαν στη δρομολόγηση της παραγραφής χιλιάδων υποθέσεων μεγάλου φορολογικού ενδιαφέροντος. Ευτυχώς που δεν έχουν όλοι μνήμη χρυσόψαρου.

Όσο, τέλος, για το ραντεβού τον Σεπτέμβρη… ήταν η πρόταση της ΑΣΚΙ όταν ζήτησε δια των εκπροσώπων της στην ομοσπονδία την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 20/07/17 Γενικού Συμβουλίου!!! 

 

 ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ: ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΕΥΘΥΝΗ – ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.

 

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ εδώ

Pin It
top