fylladio dake ekloges 2017

26° Συνέδριο ΠΟΕ-ΔΟΥ
Θέσεις ΔΑΚΕ
Προτάσεις ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

Dionyshs Gewrgiopoylos SKAI 10.08.2016 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "Δεν μπορεί να  βρίσκεται ένας εφοριακός πάνω από κάθε ταμειακή μηχανή. Έχουμε υπερβεί τον ευατό μας"

 Ρένα Υφαντή

 Ρένα Υφαντή: "Αισθανόμαστε  σάκοι του  μποξ. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται στην Βουλή."

Kotrwnhs Giwrgos 2

 Γιώργος      Κοτρώνης:      "Ο νόμος της    Α.Α.Δ.Ε. είναι ένα πολύ καλό κείμενο για την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων εσόδων και της δουλειάς μας."

rena yfanti omilia boulh 2

 Ρένα Υφαντή:  "Απορρίπτουμε  το νομοσχέδιο  για την σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων."

mixalis koupkas DED

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Η σύσταση  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων δεν είναι ένα πρόβλημα κλαδικό, αλλά εθνικό, μιας και η ανεξαρτησία σημαίνει ουσιαστικά απώλεια της εθνικής κυριαρχίας"

 Ρένα Υφαντή  Ρένα Υφαντή:  "Το νέο  Ασφαλιστικό  είναι αιτία πολέμου για όλους τους εργαζόμενους και δεν πρέπει να περάσει."

skai mixalhs koupkas Μιχάλης  Κούπκας:  "Ζητάμε  απεγνωσμένα από την πολιτική ηγεσία του Υπ. Οικ. να μας προστατέψει. Η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα που μας αφορά όλους."

geronikolaou

 Γιώργος  Γερονικολάου:  " Οι  Δ.Ο.Υ. και  το Σ.Δ.Ο.Ε. βρίσκονται σε διάλυση με ευθύνη όλων των πολιτικών ηγεσιών διαχρονικά."

 Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Όνομα:
Email:
Pin It

18/09/2017

anakoinvsh DAKE gia misthologikh exomoiwsh

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η ΔΑΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη και απαξιωτική συμπεριφορά της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας προς τον κλάδο για το θέμα της μισθολογικής εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων. 

Παρά τις συνεχείς κινητοποιήσεις μας, τις συναντήσεις με τον υπουργό και τον διοικητή της ΑΑΔΕ, η κυβέρνηση αρνείται να ψηφίσει την σχετική διάταξη νόμου, παρότι αποτελεί κοινή παραδοχή από όλους ότι το αίτημα είναι δίκαιο. 

Ο κ. υπουργός στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την 20-07-2017 με τις τρεις ομοσπονδίες του Υπ. Οικονομικών επικαλέστηκε τις αντιρρήσεις των θεσμών και δήλωσε ότι τους υπέβαλλε επιστολή και αναμένει την απάντησή τους.

Όμως την ίδια στιγμή η κυβέρνηση προωθούσε διάταξη, η οποία τελικά ψηφίστηκε (αρ. 99 ν. 4483/31-07-2017)  και  δόθηκε η προσωπική διαφορά σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων (καθαρίστριες) και μάλιστα με αναδρομική ισχύ!!!

Βέβαια σε μια κρίση ειλικρίνειας ο κ. Τσακαλωτός παραδέχθηκε ότι η φιλοσοφία του ενιαίου μισθολογίου είναι οι νέοι να παίρνουν λιγότερα!!! 

Η κυβέρνηση λοιπόν που ευαγγελίζεται την αξιοκρατία και καταγγέλλει τους προηγούμενους για πελατειακές σχέσεις εξαντλεί την γενναιοδωρία της στους ημέτερους και όσους θεωρεί ότι αποτελούν την εκλογική της πελατεία!!! Γι’ αυτούς λεφτά υπάρχουν και μάλιστα με αναδρομική ισχύ!!!

Διαχωρίζει για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους, ενώ την αφήνει αδιάφορη η μάχη που δίνουν οι νέοι συνάδελφοι κατά της φοροδιαφυγής από την πρώτη γραμμή του μετώπου και οι μεγάλες ευθύνες που επωμίζονται από τα ελεγκτικά τους καθήκοντα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ:

  • ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ
  • ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ για την μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων εδώ

Pin It
top