ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

 ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Β΄ ΚΑΙ Ε΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Όνομα:
Email:
Pin It

07/03/2018

sygkentrwsh diamartyrias exw apo to ypoik 06.03.2018

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ακριβώς μπροστά από το Υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα, με αίτημα την εξομοίωση των αποδοχών όλων των εργαζομένων στις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και του Υπουργείου Οικονομικών, πραγματοποίησαν μέλη των ομοσπονδιών των εφοριακών, των τελωνειακών υπαλλήλων και των λοιπών υπαλλήλων του Υπ. Οικ..

Η κινητοποίηση είναι αρκετά ογκώδης, δεδομένου ότι αρκετοί σύλλογοι εργαζομένων μίσθωσαν λεωφορεία για τη μετάβαση των μελών τους από την επαρχία στην Αθήνα.

Επιτροπή των συγκεντρωμένων υπαλλήλων παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ενώ από την κινητοποίηση έκλεισε η οδός Νίκης στο Σύνταγμα. 

Στον πυρήνα των διεκδικήσεών τους βρίσκονται οι χαμηλές αμοιβές που λαμβάνουν οι νεοπροσλαμβανόμενοι του Υπουργείου, οι οποίες αποτελούν ένα ισχυρό αντικίνητρο για τους ίδιους, αλλά και ανασταλτικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία της Αρχής Δημοσίων Εσόδων, καθώς το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των ήδη υφιστάμενων υπαλλήλων και των νέων αγγίζει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και το 100%. Αυτό σημαίνει ότι ένας υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, που κατέχει θέση στην ΑΑΔΕ πριν από το 2013, ενδέχεται να λαμβάνει διπλάσια αμοιβή σε σχέση με έναν νεοπροσληφθέντα της ίδιας εκπαιδευτικής κατηγορίας.

Ως αποτέλεσμα, ένα μεγάλο μέρος των επιτυχόντων στις τελευταίες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ είτε δεν προσήλθαν στην ορκωμοσία τους είτε αποχώρησαν από τα καθήκοντά τους, διαπιστώνοντας τις συγκριτικά χαμηλές απολαβές τους. Όλα τα παραπάνω έχουν επιφέρει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα, αυτό της υποστελέχωσης της Αρχής, δεδομένου ότι και οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ δεν προκηρύσσονται συχνά.

 

Σε ανακοίνωσή τους οι εφοριακοί επισημαίνουν ότι, η προωθούμενη για το αμέσως επόμενο διάστημα σύνδεση μισθού με τα περιγράμματα θέσης, αποτελεί αναμφισβήτητα μια ιδιαίτερα αρνητική προοπτική για τον κλάδο, τα μισθολογικά ζητήματα και τις συνθήκες εργασίας.

 

Η προσπάθεια δε να εμφανιστεί η διαδικασία αυτή, ως εργαλείο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της μισθολογικής διαφοροποίησης των νεοεισερχόμενων στον κλάδο, αποκαλύπτει την απόλυτη υποκρισία και τον εμπαιγμό των τελευταίων μηνών, απ’ την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας και της ηγεσίας της ΑΑΔΕ.

sygkentrwsh diamartyrias exw apo to ypoik 06.03.2018 1

Pin It
top