Συνεντεύξεις

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Όνομα:
Email:
Pin It

05/02/2018

poedoy

Αθήνα 5.2.2018

Αρ. Πρωτ.: 1261

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ

ΠΟΕ-ΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ κ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29.1.2018

 

Την Δευτέρα 29.1.2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΟΕ-ΔΟΥ με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή.

Από την πλευρά της ΠΟΕ - ΔΟΥ :

  • Παραδόθηκαν στον κ. Πιτσιλή οι συνεδριακές αποφάσεις του 27ου Συνεδρίου της ΠΟΕ - ΔΟΥ.
  • Τέθηκε για άλλη μια φορά το θέμα της μισθολογικής εξομοίωσης και ζητήσαμε την αποκατάσταση της αδικίας που διαιωνίζεται εδώ και καιρό με ευθύνη της Κυβέρνησης.
  •  Δηλώσαμε την αντίθεσή μας στη σύνδεση μισθού με τα περιγράμματα θέσης.
  • Καταθέσαμε τις απόψεις που αποτέλεσαν και συνεδριακή απόφαση πάνω σε σχέδιο διάταξης Νόμου για τις ευθύνες και την νομική κάλυψη όλων των υπαλλήλων.
  • Δηλώσαμε την αντίθεσή μας στην διενέργεια, πλειστηριασμών της Α΄ κατοικίας και ζητήσαμε μέτρα προστασίας των εργαζομένων στην ΑΑΔΕ από τις απειλές και τους εκβιασμούς κάποιων αυτόκλητων που παριστάνουν τους προστάτες των οικονομικά αδυνάτων.
  • Διαμαρτυρηθήκαμε για κάποια προβλήματα και αδικίες που δημιουργήθηκαν με την ένταξη σε περιγράμματα θέσης και αναφερθήκαμε σε περιστατικά που έχουν συμβεί σε πολλές υπηρεσίες σε όλη την επικράτεια.
  • Ζητήσαμε για άλλη μια φορά αξιοκρατία και διαφάνεια σε όλες τις  υπηρεσιακές μεταβολές και μεταθέσεις και να πραγματοποιούνται από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Ζητήσαμε την ικανοποίηση των μεταθέσεων των νέων συναδέλφων της 2Κ που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα στον τόπο συμφερόντων τους.
  • Θέσαμε για άλλη μια φορά το θέμα του άδικου αποκλεισμού των συναδελφισσών με άδεια μητρότητας και των συναδέλφων από δυσίατα νοσήματα από την ετήσια επιβράβευση. Επίσης θέσαμε το θέμα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας χορήγησης αναδρομικά της προσωπικής διαφοράς των καθαριστριών και των πρώην δημοτικών αστυνομικών.

Ο Διοικητής ανέφερε τα εξής :

  • Για την μισθολογική εξομοίωση δήλωσε, ότι τον Μάϊο θα γίνει με Νόμο σύνδεση του μισθού με τα περιγράμματα θέσης, ώστε να δοθεί λύση στο θέμα όσων δεν παίρνουν την προσωπική διαφορά με δικαιοσύνη. Δεν θα γίνει καμία μείωση αποδοχών από τη σύνδεση μισθού και περιγραμμάτων θέσης στους εν ενεργεία  υπαλλήλους της ΑΑΔΕ.
  • Για την αξιολόγηση δήλωσε ότι η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και τα προβλήματα ήταν λίγα, θα συνταχθεί ομάδα εργασίας η οποία θα επανεξετάσει τα προβλήματα της τοποθέτησης στα περιγράμματα θέσης και θα γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις όπου απαιτούνται. Στην ομάδα αυτή θα κληθούμε έγκαιρα να καταθέσουμε τις απόψεις μας. Για τα υπόλοιπα θέματα δεσμεύτηκε να τα εξετάσει.

Κατεβαστε και εκτυπώστε το ενημερωτικό σημείωμα εδώ

Pin It
top