Συνεντεύξεις

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Όνομα:
Email:
Pin It

06/02/2018

poedoy

Αθήνα 5.2.2018
Αρ. Πρωτ.: 1258


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Κυβέρνηση στο πλαίσιο του κλεισίματος της 3ης αξιολόγησης, νομοθέτησε την επέκταση του μέτρου των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών - εξπρές και σε οφειλέτες του Δημοσίου από τον Μάιο του 2018.

Δεδομένου ότι για χρέη προς στο Δημόσιο δεν εξαιρείται η πρώτη κατοικία από την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό, ο κίνδυνος απώλειας της οικογενειακής στέγης για χιλιάδες οφειλέτες είναι πλέον υπαρκτός και μάλιστα έναντι πενιχρού αντιτίμου (όχι με την αντικειμενική, αλλά με την αγοραία αξία).

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ εκφράζει κατηγορηματικά την αντίθεσή της σε αυτές τις διαδικασίες των πλειστηριασμών.

Θεωρούμε ότι οι εξωπραγματικοί στόχοι-ρεκόρ είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο για το 2018 (5,6 δις ευρώ), θα οδηγήσουν αναγκαστικά τις υπηρεσίες μας στην εξάντληση της αυστηρότητας λήψης αναγκαστικών μέτρων, γεγονός που μας βρίσκει διαμετρικά αντίθετους.

- Αφουγκραζόμαστε την ανησυχία των πολιτών που η υπερφορολόγηση τους έχει γονατίσει και δηλώνουμε ότι ως εργαζόμενοι στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας.

- Καλούμε την Κυβέρνηση να προστατέψει την πρώτη κατοικία και να την εξαιρέσει από τους πλειστηριασμούς για χρέη προς το Δημόσιο.

- Καταδικάζουμε τα φαινόμενα βίας, αυτοδικίας, απειλών και εκβιασμών προς τους συναδέλφους μας από αυτόκλητους δήθεν προστάτες των οικονομικά αδυνάτων και καλούμε την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι απολύτως αναγκαία η προστασία της πρώτης κατοικίας και διευκρινίζουμε ότι δεν αναφερόμαστε στην προστασία των στρατηγικών κακοπληρωτών.

Κατεβάστε και εκτυπώστε το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ - ΔΟΥ για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς εδώ

Pin It
top