Συνεντεύξεις

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Όνομα:
Email:
Pin It

13/02/2018

poedoy

 

Αθήνα 13.2.2018

Αρ. Πρωτ.: 1272

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ

 

Λίγες εβδομάδες μετά την είσοδο του Ρουβίκωνα στην ΔΟΥ ΙΖ Αθηνών, σημειώθηκε νέο επεισόδιο βίας στη ΔΟΥ Αχαρνών, με αποτέλεσμα τον άσχημο τραυματισμό στο μάτι του συναδέλφου μας από «αγανακτισμένο» φορολογούμενο, εξαιτίας της απόπειρας του να παρέμβει πυροσβεστικά στην λεκτική επίθεση που δεχόταν η Προϊσταμένη της ΔΟΥ. Το νέο περιστατικό αυξάνει τον ήδη μακροσκελή κατάλογο παρόμοιων γεγονότων, τα οποία συμβαίνουν σε καθημερινή βάση χωρίς να βλέπουν πάντα το φως της δημοσιότητας.  

Η ΠOΕ-ΔΟΥ καταδικάζει απερίφραστα την νέα επίθεση και τον τραυματισμό του συναδέλφου μας στη ΔΟΥ Αχαρνών στις 9.2.2018 και εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση στον ίδιο αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων. Θα σταθούμε στο πλευρό του, όπως και σε όποιον άλλο συνάδελφο, δέχεται ΑΝΑΙΤΙΑ επίθεση.

Για άλλη μια φορά καταδεικνύεται ότι οι εφοριακοί υπάλληλοι καλούνται να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς καμία προστασία, εκτεθειμένοι καθημερινά, άλλοτε στο έλεος αγανακτισμένων πολιτών από την υπερφορολόγηση και τη λιτότητα και άλλοτε ανυπεράσπιστοι απέναντι σε οργανωμένα και αδίστακτα οικονομικά συμφέροντα.

Επειδή οι συνθήκες εργασίας μας έχουν γίνει αφόρητες, επειδή επανειλημμένα έχουμε προειδοποιήσει την Κυβέρνηση, τον Διοικητή και το Συμβούλιο Διοίκησης της ΑΑΔΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τους καθιστούμε υπεύθυνους και ζητάμε επιτακτικά να λύσουν το θέμα, πριν θρηνήσουμε θύματα. Ζητάμε ΑΜΕΣΑ ουσιαστική υποστήριξη και νομική θωράκιση κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών να σταματήσει να κρύβεται πίσω από την ανεξαρτησία της ΑΑΔΕ και επιτέλους να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα των εργαζομένων σε αυτή. Είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι και με αυτήν την ιδιότητα διασφαλίζουμε τη βεβαίωση και είσπραξη των δημοσίων εσόδων. Η απαίτησή μας για ασφαλή και αξιοπρεπή εργασία έχει αποδέκτη κατά κύριο λόγο  την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών. Καλούμε τον κ. Υπουργό να σταματήσει να αποποιείται αυτή την ευθύνη και να κοιτάξει κατάματα το πρόβλημα.

Το μεροκάματο του τρόμου και των απειλών  δεν μπορεί να συνεχιστεί….  

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ                                    ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 

Κατεβάστε και εκτυπώστε το Δελτίο Τύπου για την απαράδεκτη επίθεση εδώ

Δείτε το βίντειο με την επίθεση εδώ

Pin It
top