ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

 ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Β΄ ΚΑΙ Ε΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Όνομα:
Email:
Pin It

12/03/2018

poedoy


Αθήνα 12.3.2018

Αρ. Πρωτ. : 1298

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ - ΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

 

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 5.3.2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΔΟΥ με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Παπανάτσιου.

 

Από την πλευρά της ΠΟΕ - ΔΟΥ τέθηκαν τα εξής θέματα αρμοδιότητάς της:

 

  • Ζητήθηκε η συνδρομή της ώστε να γίνει άρση των αδικιών όσον αφορά την μη χορήγηση της ετήσιας επιβράβευσης υπεραπόδοσης στόχων στην ΑΑΔΕ στις μητέρες, εγκυμονούσες και τους βαριά ασθενείς.

 

  • Ζητήθηκε η επίσπευση της νομοθετικής ρύθμισης για τις ευθύνες των ελεγκτών -υπαλλήλων και νομική κάλυψη όλων των εργαζομένων.
  • Ζητήθηκε η συνδρομή της για την μισθολογική εξομοίωση όλων των εργαζομένων. Ειδικά ζητήθηκε η συνδρομή της για όσους προέρχονται από αναπλήρωση των διαγωνισμών των σειρών 1Γ και 1Κ που υπηρετούν στο Υπουργείο Οικονομικών, λόγω διαφορετικής ερμηνείας των διατάξεων από την ΑΑΔΕ.

 

  • Ζητήθηκε η απόδοση της προσωπικής διαφοράς σε τέσσερις επιμελήτριες του Υπουργείου Οικονομικών που τοποθετήθηκαν από τον κλάδο των καθαριστριών το 2014 σε θέσεις επιμελητών, λόγω εξαίρεσης από την διαθεσιμότητα.

 

  • Ζητήσαμε την απόσυρση του σχεδίου συγχωνεύσεων των ΔΟΥ που προωθεί η ΑΑΔΕ και θέσαμε τις θέσεις και τις απόψεις της Ομοσπονδίας για το θέμα.

 

  • Εκφράσαμε την διαμαρτυρία μας για το πάγωμα μετατάξεων καθαριστριών σε ανώτερη κατηγορία και την άρνηση ικανοποίησης αιτημάτων των ήδη υπηρετούντων υπαλλήλων της ΑΑΔΕ για μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία προβάλλοντας ως κώλυμα την έλλειψη επάρκειας ξένης γλώσσας με συνέπεια την καταστρατήγηση του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.

 

Η κα Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει όλα τα αιτήματα.

 

Κατεβάστε και εκτυπώστε το ενημερωτικό σημέιωμα για την συνάντηση της ΠΟΕ - ΔΟΥ με την Υφυπουργό Οικονομικών στις 05.03.2018 εδώ

Pin It
top