ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Όνομα:
Email:
Pin It

03/04/2018

poedoy

Αθήνα 3.4.2018

Αρ. Πρωτ.: 1315

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!


Η ΠΟΕ - ΔΟΥ έχει εκφράσει διαχρονικά την αντίθεσή της στην ΑΑΔΕ με κινητοποιήσεις, απεργίες και προσφυγές στο ΣτΕ προκειμένου να αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του νόμου ίδρυσής της.

Θεωρούμε ότι ο σκληρός πυρήνας της φορολογικής διοίκησης δεν μπορεί να εκχωρείται σε ανεξάρτητες αρχές χωρίς διοικητική εποπτεία από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών ή το Κοινοβούλιο.

Αν και η ΑΑΔΕ ισχυρίζεται ότι δεν μεταβλήθηκε το υπηρεσιακό καθεστώς των υπαλλήλων, ήδη με την εφάπαξ αξιολόγηση και την τοποθέτηση στα περιγράμματα θέσης, προετοιμάστηκε το έδαφος για την εφαρμογή του νέου βαθμολογίου και την σύνδεση του μισθού με την θέση, που θα έχει σαν συνέπεια να δημιουργηθούν στις υπηρεσίες μας συνθήκες εργασιακής ζούγκλας!!!

Όλα αυτά σχεδιάζονται και υλοποιούνται από συγκεκριμένους υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι εισηγούνται τον ανώτερο βαθμό-μισθό για τους εαυτούς τους και τους συνεργάτες τους και τον κατώτερο για τους εργαζόμενους στις ΔΟΥ που δίνουν καθημερινά την μάχη για την είσπραξη των εσόδων από την πρώτη γραμμή.

Αυτοί που επί σειρά ετών έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κ. Σερβίας εκμεταλλεύονται την ΑΑΔΕ για να λειτουργούν ανεξέλεγκτοι, σχεδιάζουν συγχωνεύσεις υπηρεσιών και διαχειρίζονται με αυταρχισμό και αλαζονεία τους υπαλλήλους, χρησιμοποιώντας αδιαφάνεια στις υπηρεσιακές μεταβολές τους.

Οι επιλογές των Προϊσταμένων γίνονται με αναξιοκρατικές διαδικασίες, ενώ δεν έχουν προκηρυχτεί οι θέσεις των Γενικών Διευθυντών που έχουν λήξει.

Εμείς θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις για να τους σταματήσουμε και να αποτρέψουμε τον εργασιακό μεσαίωνα. Αυτοί που σε τόσο κρίσιμες περιόδους επιλέγουν την αναστάτωση και την σύγκρουση ας αναλάβουν τις ευθύνες τους!!!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 


   ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ                         ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δείτε και κατεβάστε την ανκοίνωση της ΠΟΕ - ΔΟΥ για τα περιγράμματα θέσεως, το βαθμολόγιο, συγχωνεύσεις και τις κρίσεις των προϊσταμέωνων εδώ

Pin It
top