Συνεντεύξεις

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Όνομα:
Email:
Pin It

11/06/2018

 anakonvsh triwn omospondivn 11.06.2018

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Οι τρείς Ομοσπονδίες του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ μετά την απεργία της 30η Μαϊου 2818, επιχειρώντας να κλιμακώσουν την άσκηση πίεσης προς τον Υπουργό Οικονομικών που μεθοδευμένα αρνείται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων προχώρησαν την 1.6.2018 σε συμβολική κατάληψη του γραφείου του Υπουργού σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ώστε να καθοριστεί άμεσα συνάντηση.

Βασικά θέματα της αιτούμενης συνάντησης εξακολουθούν να είναι :

α) Οι δεσμεύσεις του Υπουργού Οικονομικών και η επίσημη τοποθέτησή του για εξομοίωση και τη διασφάλιση των καταβαλλομένων αποδοχών στους εργαζόμενους στο Υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ και

β) Η δήλωση από μέρους μας της κάθετης αντίθεσής μας στις προθέσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ για καθιέρωση ατομικής στοχοθεσίας και κατ΄ επέκταση, ατομικών μισθολογίων, βάσει των περιγραμμάτων θέσης.

Τελικά, o Διευθυντής του Υπουργού μας ενημέρωσε στις 7.6.2018 ότι λόγω των κυβερνητικών υποχρεώσεων ο Υπουργός θα συναντήσει τους εκπροσώπους των τριών Ομοσπονδιών στις 18.6.2018, μεταφέροντας τη δέσμευση του Υπουργού ότι στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα δεν θα υπάρξει καμία νομοθετική πρωτοβουλία σε θέματα βαθμολογίου- μισθολογίου για τους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών, πριν συζητηθούν διεξοδικά μαζί με τις Ομοσπονδίες.

     Παράλληλα οι τρεις Ομοσπονδίες λόγω της βαρύτητας των αιτημάτων ενημέρωσαν τα Προεδρεία των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ της Ν.Δ και του Κινήματος Αλλαγής.

     Συνάδελφοι λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων θα έχετε διαρκή ενημέρωση επί όλων των εξελίξεων και ο Κλάδοι παραμένουν σε εγρήγορση και αγωνιστική κινητοποίηση.

 

     ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ

                               Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                  ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ                                                        ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΤΥΕ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ                                 ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ/ΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑ

                          

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΣΥΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

              ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ                                   ΚΩΝ/ΝΑ ΛΙΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ     

Δείτε και κατεβάστε την ανακοίνωση των τριών ομοσπονδιών εδώ          

Pin It
top