28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

29 synedrio poy doy

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2021

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

dake yphresiaka aade 2021

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

                                                

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ

                                                 

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

05/01/2018

teaypoik 4 

Οδοντιατρική Περίθαλψη

Στο πλαίσιο αναβάθμισης και διεύρυνσης των παροχών του Ταμείου και σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ και την συνεργαζόμενη με αυτήν εταιρεία ΜΕDIADENT, η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ εξασφάλισε για τα ασφαλισμένα μέλη του την παροχή ενός πρωτοποριακού προγράμματος κάλυψης οδοντιατρικών υπηρεσιών για το έτος 2018 με πολύ χαμηλό κόστος.

Το πρόγραμμα αφορά τα εγγεγραμμένα μέλη (του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ κυρίως και εξαρτώμενα) και τους γονείς των κυρίως μελών του Ταμείου.

Ειδικότερα, η εταιρεία ΜΕDIADENT, η οποία λειτουργεί οδοντιατρείο στον 5ο όροφο του νέου Πολυιατρείου της Ευρωκλινικής με την ονομασία Σημείο Δ.Υ.Ο. (Διάγνωση - Υγεία – Ομορφιά επί της οδού Τσόχα 24 & Σούτσου 37, πλησίον στάσης μετρό Αμπελοκήπων), θα παρέχει στα ασφαλισμένα μέλη του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές, κοντά στο κόστος παροχής αυτών και με πανελλαδικό δίκτυο 140 σημείων εξυπηρέτησης (οδοντιατρείων και διαγνωστικών κέντρων) που καλύπτουν όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ενδεικτικά, το σφράγισμα θα κοστίζει μόνο 15 ευρώ ενώ η εξαγωγή 24 ευρώ και η ορθοδοντική θεραπεία από 1.360 ευρώ!

Eπιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει:
α) Για τους Ενήλικες Ασφαλισμένους του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Οδοντιατρικού Διαγνωστικού Ελέγχου και ενός ΔΩΡΕΑΝ οδοντικού καθαρισμού και

β) Για τα παιδιά τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Ορθοδοντικού Διαγνωστικού Ελέγχου και ΔΩΡΕΑΝ μία φθορίωση και απομάκρυνση πλακών.

Για αναλυτικές λεπτομέρειες του συγκεκριμένου προγράμματος, οι ασφαλισμένοι καλούνται να απευθύνονται υποχρεωτικά στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 215 500 3626 που λειτουργεί στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του οδοντιατρικού προγράμματος, αναφέροντας τον αριθμό μητρώου τους στο ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και συγκεκριμένα τον αριθμό μητρώου του εγγεγραμμένου στο Ταμείο κυρίως μέλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης του οδοντιατρικού προγράμματος καθώς επίσης και πλήρη ενημέρωση τόσο για τα σημεία του πανελλαδικού δικτύου εξυπηρέτησης όσο και για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των πράξεων οδοντιατρικής που παρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δείτε το ηλεκτρονικό αρχείο:

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Διαβάστε επίσης:

aitisi            aitisi

Pin It
top