28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

29 synedrio poy doy

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2021

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

dake yphresiaka aade 2021

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

                                                

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ

                                                 

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Ανακοινώσεις ΔΑΚΕ

anakoinesh dake gia thn ajiologhsh ths aade 14.4.2022

      Η ΑΑΔΕ κοινοποίησε στις υπηρεσίες μας την αξιολόγηση του 2020 . Σύμφωνα με τον Ν.4778/21  η συμμετοχή στην αξιολόγηση του 2020 αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στο νέο μισθολόγιο της ΑΑΔΕ.

        Σε αντίθετη περίπτωση ο υπάλληλος επιστρέφει στο προηγούμενο καθεστώς της προσωπικής διαφοράς και ως εκ τούτου  όλες οι αυξήσεις που τυχόν έχει λάβει θεωρούνται αχρεωστήτως καταβληθέντα. 

      Η ΔΑΚΕ ως υπεύθυνη και σοβαρή παράταξη τοποθετήθηκε για το θέμα στο γενικό συμβούλιο της ομοσπονδίας τον Απρίλιο του 2021 και υπερψήφισε την απόφαση της πλειοψηφίας για συνέχιση της απεργίας -αποχής από την αξιολόγηση προς κάλυψη όσων επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτήν.

        Η απόφαση αυτή ψηφίστηκε και από την ΔΗΣΥΕ, ενώ οι παρατάξεις ΑΣΚΙ ,ΔΑΣ και ΑΚΕ πρότειναν την συνέχιση της απεργίας -αποχής με παρότρυνση από την πλευρά της ομοσπονδίας όλων των συναδέλφων (ακόμη και όσων πήραν σημαντικές αυξήσεις) να συμμετέχουν σε αυτήν και συνεπώς να τους εκθέσουμε στον κίνδυνο να επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν λάβει εφόσον θα επανέλθουν στο καθεστώς της προσωπικής διαφοράς!!!

      Κατ' αρχάς σε οποιαδήποτε απεργία ο συνδικαλιστικός φορέας οφείλει να προστατέψει όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και είναι αυτονόητο ότι δεν εξαναγκάζεται κανείς να απεργήσει. Άλλωστε επειδή κάποιοι ζητούν στατιστικά για το πόσοι είναι υπέρ του νέου μισθολογίου, η συμμετοχή στην απεργία -αποχή δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αποδοκιμάσουν το μισθολόγιο της ΑΑΔΕ να το πράξουν. Η μόνη συνέπεια που θα έχουν  είναι η επιστροφή τους στο καθεστώς της προσωπικής διαφοράς που προφανώς το θεωρούν καλύτερο!!! Ιδού η Ρόδος λοιπόν ιδού και το πήδημα!

        Όσο για την ΔΑΣ επειδή πλέον δεν μπορεί να συγκρατήσει ούτε τα στελέχη της από το να συμμετέχουν στη αξιολόγηση, έβγαλε μια κατάπτυστη ανακοίνωση με ύβρεις, λάσπη και ψέματα ,ενώ παράλληλα προτρέπει τους συναδέλφους να κάνουν αξιολόγηση με "επιφύλαξη" !!!!!

        Στην ανακοίνωση αυτή γίνεται ψευδής αναφορά για την συνεδριακή απόφαση του 2017 ως προς την 360 ° αξιολόγηση ότι δήθεν ψηφίστηκε από ΔΗΣΥΕ και ΔΑΚΕ Για πολλοστή φορά διευκρινίζουμε ότι η πρόταση αυτή κατατέθηκε μεν στο συνέδριο του 2017 από την ΔΗΣΥΕ, όμως μετά από αντίδραση της ΔΑΚΕ αποσύρθηκε και δεν ψηφίστηκε τελικά.

        Άλλωστε η απόσυρση της αξιολόγησης αυτής (να αξιολογεί δηλαδή ο ένας συνάδελφος τον άλλον) ήταν απαίτησή μας και πετύχαμε την μετατροπή της από υποχρεωτική σε δυνητική.

        Καταγγέλλουμε την ΔΑΣ διότι με το  κείμενο που διακινεί ζητά την εφαρμογή της ατομικής στοχοθεσίας στην ΑΑΔΕ, όταν η ομοσπονδία αγωνίζεται για να μην εφαρμοστούν ποτέ (ούτε μετά από το 2023) οι ατομικοί στόχοι!

        Και βέβαια θα είναι αφελής όποιος πιστέψει ότι ειπώθηκε απο τον διοικητή της ΑΑΔΕ ότι η ΔΑΣ καθυστέρησε την εφαρμογή του νέου  μισθολογίου !!!!!!

        Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται πανηγυρικά ότι όποιοι ήταν αντίθετοι στο μισθολόγιο βρίσκονται σε προφανή σύγχυση, έχουν εγκλωβιστεί στην στείρα άρνηση και τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις και επειδή τα γεγονότα τους ξεπέρασαν αδυνατούν να διαχειριστούν την πραγματικότητα! (Να θυμίσουμε ότι πέρυσι μιλούσαν για μειώσεις !)

        Έτσι καταφεύγουν σε κινήσεις πανικού και αποπροσανατολισμού των συναδέλφων με την διακίνηση κειμένων  προβοκατόρικων και επιζήμιων για τον κλάδο !

        Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο των ύβρεων, τους αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων που με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου διαπίστωσαν ποιός τους έλεγε αλήθεια και ποιός ψέματα !!!

        Άλλωστε είναι νωπή η λαϊκή ετυμηγορία των τελευταίων συνδικαλιστικών εκλογών που ανέδειξαν την ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη με διαφορά!

Κατεβάστε και εκτυπωστε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ εφοριακών εδώ

dake anakoinwsh 08.02.2022

Στο 28ο συνέδριο της ΠΟΕ-ΔΟΥ η ΔΑΚΕ  αναδείχθηκε για άλλη μια φορά πρώτη δύναμη με διαφορά αυξάνοντας το ποσοστό της.

 

  Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους απέναντι μας και την αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς μας στον κλάδο.

 

Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση με ξυλοδαρμό που έγινε σε συνάδελφο μας στην ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών ,που όλοι καταδικάσαμε απερίφραστα, θυμίζουμε ότι αν δεν είχε αλλάξει η νομοθεσία μετά από δικές μας διεκδικήσεις, δεν θα προβλέπονταν αυτεπάγγελτη δίωξη και ο δράστης δεν θα είχε συλληφθεί !

 

   Επίσης να θυμίσουμε ότι μετά από την δολοφονική επίθεση στην Κοζάνη και μετά από απαίτηση μας  ψηφίστηκε διάταξη σύμφωνα με την οποία η ΑΑΔΕ αναλαμβάνει την κάλυψη των πάσης φύσεως δαπανών νοσηλείας και αποθεραπείας των υπαλλήλων της που υφίστανται σωματική βλάβη κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

 

  Η  ΔΑΚΕ  καταδικάζει την βία από όπου και αν προέρχεται, προκαλεί όμως εντύπωση το γεγονός ότι κάποιες παρατάξεις αποδίδουν την άσκηση βίας μόνο σε ακροδεξιούς λες και δεν υπήρξαν  ποτέ η ΜΑΡΦΙΝ, οι ξυλοδαρμοί καθηγητών στα πανεπιστήμια απο αριστεριστές αντιεξουσιαστές, αλλά και το ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δολοφόνος με το τσεκούρι της Κοζάνης ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο!

 

  Άλλωστε είναι γνωστό ότι κατά την επίθεση του στους συναδέλφους τους αποκαλούσε τσιράκια του συστήματος και του κράτους !

 

  Ας μην βάζουμε λοιπόν στους δράστες ταμπέλες για δημιουργία εντυπώσεων και μικροπολιτικές σκοπιμότητες !

 

  Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας και στο  σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε αποτυπώθηκε μεταξύ άλλων και η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων για την επαναφορά του αστυνομικού φύλακα στις υπηρεσίες μας σαν ένα επιπλέον μέτρο προστασίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαξιώνεται η εγκατάσταση  security και μηχανημάτων ανιχνευτών μετάλλων, που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων και ειδικά με τα μέτρα της πανδημίας έχει αποδειχθεί πολλαπλά χρήσιμη.

 

  Είναι λυπηρό που οι παρατάξεις ΑΣΚΙ ,ΑΚΕ και ΔΑΣ παρασυρόμενες από ιδεοληψίες, τάχθηκαν κατά της παρουσίας αστυνομικού αλλά και των security στις υπηρεσίες χωρίς να προτείνουν εναλλακτικούς  τρόπους προστασίας !!!!

 

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση εδώ

 

29 synedrio poy doy

Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΔΟΥ, η Ρένα Υφαντή επανεξελέγη Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΔΟΥ για τρίτη συνεχόμενη φορά:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΔΑΚΕ)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΟΡΓΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΤΑΜΙΑΣ -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΑΚΕ)
ΥΠΕΥΘ. ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ : ΜΕΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΗ : ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΔΑΚΕ)
ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

29 synedrio poy doy

H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!

  

ΣΤΗΝ ΠΟΕ - ΔΟΥ & ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!!

Η ΔΑΚΕ ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στις εκλογές και για την στήριξή τους, με την οποία η παράταξη μας αναδείχθηκε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ και με μεγάλη διαφορά!!!!

Οι συνάδελφοι με αίσθημα ευθύνης αναγνώρισαν το έργο της προηγούμενης θητείας και επέλεξαν με γνώμονα τα πρόσωπα πέρα από παραταξιακές ιδεοληψίες. Και αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα…

Είμαστε στο πλευρό ΟΛΩΝ των συναδέλφων, προασπιζόμενοι αποκλειστικά τα συμφέροντα του κλάδου, αντάξιοι της εμπιστοσύνη σας.

28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ - ΔΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 12.01.2022

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΨΗΦΟΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΔΡΕΣ
ΔΑΚΕ 78 36,11% 11
ΔΗΣΣΥΕ (ΠΑΣΚΕ) 40 18,52% 6
ΑΣΚΙ 25 11,57%

4

ΔΑΣ 27 12,50% 4
ΑΚΕ & ΕΕΕ 24 11,11% 3
ΣΑΣ & ΟΡΜΑΜΑ 22 10,19% 3
       
ΣΥΝΟΛΟ 216 100,00% 31

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ για τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΠΟΕ- ΔΟΥ στις 12.01.2022 εδώ

 
ΔΑΚΕ - 11 Γενικοί Σύμβουλοι κατά σειρά:
1. ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
2. ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3. ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4. ΚΟΥΠΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
5. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
6. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
7. ΔΗΜΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
8. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
9. ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΤΣΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
11. ΛΙΑΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

protaseis dake eforiakwn 28 synerio poe doy

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟ 28oΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΤΗΣ ΠΟΕ–ΔΟΥ 10-12/1/2022

 

1. ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 • Άμεση άμεση εφαρμογή του ειδικού μισθολογίου και στους συναδέλφους του Υπουργείου Οικονομικών (ΣΔΟΕ και Κτηματικές) και μέχρι την εφαρμογή του, την απόδοση της προσωπικής διαφοράς σε αυτούς. Η πρόταση αυτή θα πρέπει να αποτελέσει βασική προτεραιότητα της Ομοσπονδίας και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να γίνουν άμεσες συναντήσεις με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου.
 • Διόρθωση των σφαλμάτων και των αδικιών στις κατατάξεις των συναδέλφων στα Περιγράμματα Θέσεων Εργασίας μέσω των ενστάσεων που θα εξεταστούν, οι οποίες αφορούν κυρίως λάθος ερμηνεία από τους Προϊσταμένους των οδηγιών που έχουν δοθεί. Οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στην αρμόδια επιτροπή ενστάσεων θα πρέπει να ενημερώνουν άμεσα την Ομοσπονδία για την εξέλιξη των υποθέσεων των συναδέλφων, ώστε όταν εντοπίζεται άδικη αντιμετώπιση συναδέλφων να υπάρχει άμεση παρέμβαση στην Διοίκηση της ΑΑΔΕ.
 • Αναβαθμολόγηση συγκεκριμένων ΠΘΕ, όπου είναι προφανές ότι δεν έχουν αξιολογηθεί σωστά όπως ο υπάλληλος του ΓΕΦ, του Ταμείου και των Παρακαταθηκών, οι Γραμματείες κ.α.. Οι αλλαγές μπορεί να αφορούν ένα μικρό μέρος των συναδέλφων αλλά είναι σαφές ότι ο Εφοριακός Υπάλληλος θα πρέπει να ξεκινάει με ειδική αμοιβή στα 600 ευρώ. Επίσης θα πρέπει να τεθούν υπόψη της Διοίκησης οι εξής διεκδικήσεις:

1) Κανένας συνάδελφος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να μην παραμείνει στο περίγραμμα της Γραμματείας, εφόσον δεν το επιθυμεί.

2) Τα ταμεία στις Δ.Ο.Υ., για τα οποία η παύση λειτουργίας τους είχε ανακοινωθεί για τις 31/12/2014, θα πρέπει να δρομολογηθεί η παύση λειτουργίας τους μέχρι το τέλος του 2022.

3) Θα πρέπει να υπάρξει αίτημα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων να προχωρήσει σε εφαρμογή για δυνατότητα πραγματοποίησης των συναλλαγών του μέσω διαδικτύου, ώστε να παύσει η λειτουργία του εντός των Δ.Ο.Υ..

 • Τροποποίηση της κανονιστικής για το Bonusτων Υπηρεσιών, ώστε οι στόχοι να είναι πιο ξεκάθαροι και να υπάρχει τριμηνιαία ενημέρωση των συναδέλφων σε κάθε Υπηρεσία για το τι πέτυχαν μέχρι εκείνη την στιγμή και τι υπολείπονται για την επίτευξη του στόχου.
 • Κάλυψη των ημερήσιων εξόδων, όταν οι συνάδελφοί πηγαίνουν για προληπτικούς ελέγχους είτε με την παροχή ενός εφάπαξ ποσού 50 €/ημέρα ή με ειδική αμοιβή 10 €/ώρα.
 • Κάλυψη του συνόλου των ημερήσιων εξόδων σε τακτικούς ελέγχους που διενεργούνται στην έδρα των επιχειρήσεων ακόμα και όταν αυτά αφορούν μετακίνηση εντός νομού.

2. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 • Την διόρθωση της πρόβλεψης ότι για την κατάταξη του υπαλλήλου σε θέση ανωτέρου βαθμού, το αποτέλεσμα της αξιολόγησης να είναι μεγαλύτερο του 85% και την αλλαγή στο 75%, το οποίο θα συνάδει και με την κλίμακα της κανονιστικής όπου ο συνάδελφος που έχει βαθμολογία πάνω από το 75% θεωρείται πολύ επαρκής. Είναι σαφές ότι το 85% είναι αυθαίρετο και δημιουργεί σύγχυση στους συναδέλφους υπαλλήλους και τους Προϊσταμένους τους.
  • Τον καταμερισμό της στοχοθεσίας σε επίπεδο Οργανικής Μονάδας για όλες τις οργανικές μονάδες και όχι στην ατομική στοχοθεσία. Όπως έχει επισημανθεί επανειλημμένα, είμαστε αντίθετοι με τον καταμερισμό των στόχων σε ατομικό επίπεδο. Η στοχοθεσία σε Δημόσιες Αρχές, σύμφωνα και με την διεθνή βιβλιογραφία, αποτελεί ένα προβληματικό πεδίο, αφού δεν παράγουν προϊόντα αλλά εκπληρώνουν υποχρεώσεις και μάλιστα βαρύνουσας ευθύνης. Η ΑΑΔΕ δεν έχει επιτύχει ακόμη να αποτελεί έναν οργανισμό γνώσης, όπου οι διαδικασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση κάθε εργασίας να υπάρχουν καταγεγραμμένα ρητά και στην διάθεση κάθε συναδέλφου. Μέχρι τώρα οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών, όταν προκύπτουν περιπτώσεις αυξημένου όγκου εργασίας σε ένα αντικείμενο της Υπηρεσίας τους, λογικά σκεπτόμενοι, μετακινούν υπαλλήλους από αντικείμενα όπου η ροή εργασίας δεν έχει διαταραχθεί στα αντικείμενα που χρήζουν βοήθειας λόγω του αυξημένου όγκου. Έτσι παρατηρείται το φαινόμενο, για παράδειγμα, υπάλληλοι που εργάζονται στο αντικείμενο του ΦΠΑ ή του Κεφαλαίου να γίνονται ελεγκτές για χρονικά διαστήματα στο τέλος του έτους, ώστε να αποδεσμεύσουν τους τακτικούς ελεγκτές από πιο απλές υποθέσεις. Υπάλληλοι που εργάζονται σε αντικείμενα των Εσόδων, του Μητρώου ή της Γραμματείας καλούνται να εκκαθαρίσουν φορολογικές δηλώσεις ή να επιβάλλουν ή να διαγράψουν πρόστιμα. Οι παραπάνω μετακινήσεις στα διάφορα αντικείμενα, γινόταν μέχρι σήμερα χωρίς προβλήματα, αφού οι συνάδελφοι κατανοούν την σημαντικότητα της κατάστασης (αν και δίκαια διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι όλα στέλνονται λίγο διάστημα πριν την παραγραφή). Στο άμεσο μέλλον όμως αυτό δεν θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, για τους εξής λόγους: i) Οι στόχοι των οργανικών μονάδων σήμερα είναι συλλογικοί. Σκοπός της Διοίκησης είναι η ατομική στοχοθεσία κάθε υπαλλήλου, όπως έχει περιγράφει. Όταν προκύπτει μια έκτακτη ανάγκη σε ένα αντικείμενο, πως θα πείθει ο Προϊστάμενος τον συνάδελφο να εγκαταλείψει τον δικό του ατομικό στόχο και να εργαστεί σε άλλο αντικείμενο; Η ατομική στοχοθεσία θα λειτουργεί ως αντικίνητρο στην συλλογική προσπάθεια που είναι ο τρόπος εργασίας στις Υπηρεσίες μας σήμερα. ii) Η λειτουργία των ελεγκτικών κέντρων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, όχι μόνο θα αποκόψει τις Δ.Ο.Υ. από το ελεγκτικό κομμάτι με τις σοβαρές επιπτώσεις που θα έχει αυτό, αλλά θα καταστήσει και αδύνατη την εύκολη μετακίνηση υπαλλήλων σε καθήκοντα ελεγκτή όποτε παραστεί ανάγκη μέσα στο έτος. Οι Δ.Ο.Υ. αποτελούν δεξαμενή εν δυνάμει ελεγκτών, γεγονός που αποδεικνύεται καθημερινά.
  • Προτού προχωρήσει η αξιολόγηση επόμενου έτους να σταλούν σαφείς οδηγίες στους Προϊσταμένους και να διοργανωθούν σεμινάρια για τον τρόπο διεξαγωγής της αξιολόγησης. Επίσης να δώσει το δικαίωμα να γίνονται ενστάσεις ανεξάρτητα από την βαθμολογία που έλαβε ο αξιολογούμενος και να συμπεριληφθεί η πρόβλεψη για επαρκή αιτιολόγηση σε όλες τις βαθμίδες αξιολόγησης.

 

3. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

 • Αξιοκρατικό και διαφανή τρόπο επιλογής ελεγκτών βεβαίωσης και είσπραξης, μετακίνησης μεταξύ ΠΘΕ και μεταθέσεων, που δεν θα αφήνει περιθώρια παρεμβάσεων. Η ΔΑΚΕ έχει έτοιμη την πρόταση της για τα θέματα αυτά από τον Ιούλιο του 2021. Δυστυχώς καμία άλλη παράταξη δεν προσήλθε με προτάσεις ούτε στην ομάδα εργασίας που συστάθηκε για τον σκοπό αυτό, ούτε στην σχετική συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής. Η πρόταση της ΔΑΚΕ είναι ένα μοριακό σύστημα με ένα αριθμό κριτηρίων, ώστε κάθε συνάδελφος να γνωρίζει για ποιο λόγο έγινε δεκτή ή απορρίφθηκε η αίτηση του. Επιπλέον θα πρέπει να καθιερωθεί διαδικασία δημοσιοποίησης καταστάσεων που θα εμφανίζουν την πληρότητα και τα κενά των ΠΘΕ και των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, έτσι ώστε να περιοριστεί η αυθαίρετη επίκληση «των υπηρεσιακών αναγκών». Συγχρόνως διεκδικούμε καθιέρωση ανώτατου ποσοστού κάλυψης ανά υπηρεσία, πάνω από το οποίο, δεν θα μπορεί να τεκμηριωθεί η άρνηση της υπηρεσίας σε αιτήματα μεταθέσεων, μετακινήσεων και αποσπάσεων των συναδέλφων. Αντίστοιχο ποσοστό προβλέπεται ήδη στις ρυθμίσεις για την κινητικότητα. Κατ’ επανάληψη οι εισηγήσεις της υπηρεσίας είναι αρνητικές σε αιτήματα συναδέλφων για μετάθεση ή απόσπαση, ακόμα και όταν το ποσοστό κάλυψης της υπηρεσίας που υπηρετούν αγγίζει το 90%. Τέλος, να ενταχθούν το σύνολο των μεταθέσεων, αποσπάσεων και μετακινήσεων εντός του νομού στην αρμοδιότητα του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.
 • Την αλλαγή του τρόπου επιλογής Προϊσταμένων, με διαφανή και αξιοκρατικά κριτήρια και την προκήρυξη του συνόλου των θέσεων που δεν έχουν προκηρυχτεί τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι απαραίτητο να παρίσταται μέλος της Ομοσπονδίας στις συνεντεύξεις που παίρνουν μέρος οι υποψήφιοι για θέσεις ευθύνης, ώστε να διασφαλίζεται ότι η διαδικασία γίνεται επι ίσοις όροις. Ακόμα δημοσιοποίηση των μορίων όλων των υποψηφίων και της τελικής σειράς κατάταξης με διαχωρισμό βαθμολογίας γραπτής και προφορικής εξέτασης.

4. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 • Την έγκριση των μετατάξεων σε ανώτερη κατηγορία από ΥΕ σε ΔΕ που εκκρεμούν εδώ και χρόνια και οι οποίες θα είναι μια άμεση λύση για την στελέχωση των Γραμματειών όλων των Υπηρεσιών.
 • Αναστολή του σχεδιασμού για την λειτουργία των ελεγκτικών κέντρων και των συγχωνεύσεων μέχρι την λήξη της πανδημίας. Είμαστε αντίθετοι στην λειτουργία των ελεγκτικών κέντρων όπως έχουν σχεδιαστεί αλλά και στις περαιτέρω συγχωνεύσεων που προγραμματίζονται να γίνουν. Πρέπει να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος για το μέλλον των Υπηρεσιών μας με την Πολιτική και Υπηρεσιακή Ηγεσία.
 • Δ.Ο.Υ. με έλεγχο και δικαστικό (Α’ Τάξης) σε κάθε πρωτεύουσα νομού.
 • Διάσπαση του Τμήματος Συμμόρφωσης στις Δ.Ο.Υ. σε 2 τμήματα (Σε Τμήμα Άμεσης & Έμμεσης Φορολογίας και σε Τμήμα Ακινήτων).
 • Διατήρηση ελεγκτικών αρμοδιοτήτων σε κάθε Δ.Ο.Υ..
 • Προτεραιοποίηση των υποθέσεων ελέγχου τον Ιανουάριο κάθε έτους.
 • Διαβίβαση στις Δ.Ο.Υ. των καταστάσεων με τις ανακριβείς δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, τουλάχιστον δώδεκα (12) μήνες πριν την παραγραφή τους.
 • Έκδοση των προστίμων εκπρόθεσμων δηλώσεων κεντρικά με την υποβολή της εκπρόθεσμης δήλωσης από τους φορολογούμενους.
 • Αναβάθμιση του συστήματος Εlenxis ώστε αυτό να καταστεί πιο λειτουργικό και εύχρηστο.
 • Ανασχεδιασμός του τρόπου διεξαγωγής των προληπτικών ελέγχων, με στόχευση σε κλάδους και επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν συστηματικά και όχι στο ποσοστό της παραβατικότητας, το οποίο έχει αποδειχθεί αναποτελεσματικό.
 • Κωδικοποίηση των διαδικασιών, ξεκινώντας από τις διαδικασίες στις Δ.Ο.Υ. όπου εργάζεται η μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων και έχει παρατηρηθεί επανειλημμένα το φαινόμενο ίδιες εργασίες σε διαφορετικές υπηρεσίες να γίνονται με διαφορετικό τρόπο.
 • Σε κάθε νέα εγκύκλιο που εκδίδεται από την Κεντρική Υπηρεσία, να συγκεντρώνονται άμεσα (σε μια περίοδο π.χ. δέκα ημερών) τα συνήθη ερωτήματα που γίνονται από τους συναδέλφους και να στέλνονται οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά στους συναδέλφους.
 • Προσανατολισμός ώστε σε κάθε νέα εφαρμογή που δίνεται σε λειτουργία να δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνει την εργασία χωρίς την μεσολάβηση συναδέλφου, που θα εκτυπώνει τα αιτήματα και θα απαντά γραπτώς. Ψηφιοποίηση της υπηρεσίας θα πρέπει να σημαίνει ότι μειώνουμε την γραφειοκρατία όχι ότι της αλλάζουμε μορφή.
 • Διαλειτουργικότητα μεταξύ των πληροφοριακών συστημάτων, ώστε ο συνάδελφος να έχει πρόσβαση άμεσα και ψηφιακά σε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά
 • Εφαρμογή της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα έγγραφα.
 • Ηλεκτρονική κοινοποίηση όλων των πράξεων και εγγράφων της Φορολογικής Διοίκησης προς στους φορολογουμένους, για το σύνολο των εγγράφων.
 • Εκκαθάριση και κοινοποίηση κεντρικά, ψηφιακά και αυτοματοποιημένα των δηλώσεων εισοδήματος, προστίμων, επιστροφών και συμψηφισμών. Ειδικά τα πρόστιμα που αποτελούν τα τελευταία χρόνια ένα διαρκές σημείο προστριβών θα πρέπει να εκδίδονται αυτόματα με την υποβολή εκπρόθεσμης δήλωσης και στην Δ.Ο.Υ. να προσέρχονται οι φορολογούμενοι που θα επικαλούνται λόγους για την διαγραφή τους.
 • Άμεση εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής όλων των δηλώσεων κεφαλαίου.
 • Ηλεκτρονική έκδοση όλων των πιστοποιητικών και του αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας
 • Αύξηση του όγκου δεδομένων του ηλεκτρονικό ταχυδρομείου της Υπηρεσίας.

5. ΣΔΟΕ

 • Την αναβάθμιση του ΣΔΟΕ με την επαναφορά φορολογικών αντικειμένων σε αυτό, όπως και την ελεύθερη μετακίνηση από το ΣΔΟΕ προς την ΑΑΔΕ και το αντίστροφο. Η πολιτική ηγεσία θα πρέπει άμεσα να γνωστοποιήσει το σχέδιο της για την λειτουργία του ΣΔΟΕ.
 • Την εκπαίδευση των συναδέλφων του ΣΔΟΕ από την Φορολογική Ακαδημία και την πρόβλεψη για κάλυψη των εξόδων των συναδέλφων που θα παρακολουθούν τα προγράμματα της.

6. ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ

 • Την άμεση ενίσχυση με προσωπικό των Κτηματικών Υπηρεσιών, οι οποίες αποτελούν Υπηρεσία πρώτης γραμμής για την διασφάλιση της Δημόσιας Περιουσίας αλλά και συγκέντρωσης εσόδων για το κράτος. Επιπλέον αύξηση των οργανικών θέσεων των Κτηματικών Υπηρεσιών
  • Ελεύθερη μετακίνηση των υπαλλήλων από τις Κτηματικές προς την ΑΑΔΕ και το αντίστροφο.
  • Εφοδιασμός με αυτοκίνητα και με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.
  • Εκπαίδευση των συναδέλφων των Κτηματικών Υπηρεσιών από την Φορολογική Ακαδημία και την πρόβλεψη για κάλυψη των εξόδων των συναδέλφων που θα παρακολουθούν τα προγράμματα της.
  • Εκσυγχρονισμός της απαρχαιωμένης νομοθεσίας και κωδικοποίηση των διαδικασιών
  • Ανασχεδιασμός του τρόπου διεξαγωγής των ελέγχων
  • Έκδοση κοινών οδηγιών για το ύψος των προστίμων και των ΠΚΑΑΧ
  • Διαλειτουργικότητα με κοινές εφαρμογές της ΑΑΔΕ
  • Διάσπαση των Ανταλλαξίμων Κτημάτων από το Α΄ Τμήμα και δημιουργία ανεξάρτητου αυτοτελούς για το αντικείμενο αυτό.

7. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

 • Νομοθετική πρωτοβουλία για την ρύθμιση των δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και για την διόρθωση της αδικίας των συναδέλφων που προσέφυγαν δικαστικά για την επιστροφή των παρακρατηθεισών εισφορών υπέρ του ειδικού λογαριασμού του ΤΕΑΔΥ ώστε να τα λάβουν άμεσα.
 • Να υπάρξει λύση στο θέμα των καθαριστριών των οποίων οι συμβάσεις έληξαν με νομοθετική πρωτοβουλία.
 • Συνέχιση της δυνατότητας πραγματοποίησης συνεδριάσεων Γενικών Συμβουλίων, Εκτελεστικής Επιτροπής και οργάνων της Ομοσπονδίας μέσω τηλεδιάσκεψης. Να αγοραστεί εξοπλισμός ώστε αυτό να μπορεί να γίνει και με υβριδικό τρόπο (κάποιοι με φυσική παρουσία και κάποιοι διαδικτυακά). Πρόβλεψη ότι τουλάχιστον δύο συνεδριάσεις ανά έτος να γίνονται αποκλειστικά με φυσική παρουσία.

dake kala xristoygenna kai kalh xronia 2021

Το 2021 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες.

Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!

to chfodeltio auhnwn 2021
 
ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Αρχαιρεσιών 15, 16 ΚΑΙ 17 Δεκεμβρίου 2021
 
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) του Αθανασίου
2. ΑΛΑΤΙΝΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
3. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του Παναγιώτη
4. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη
5. ΒΑΪΡΑΜΗΣ ΒΑΪΟΣ του Ιωάννη
6. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου
7. ΓΑΝΕΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Γεωργίου
8. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Γεωργίου
9. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Γεωργίου
10. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Γεωργίου
11. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Διονυσίου
12. ΓΙΑΝΤΣΕΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ηλία
13. ΓΟΡΓΟΤΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παντελή
14. ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Δημητρίου
15. ΔΑΟΥΤΑΚΟΥ ΑΛΕΞΙΑ του Αντωνίου
16. ΔΑΥΙΔ ΦΩΤΕΙΝΗ του Θωμά
17. ΔΕΔΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Χρήστου
18. ΔΗΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Μιχαήλ
19. ΔΗΜΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου
20. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θεοδώρου
21. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
22. ΔΙΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευάγγελου
23. ΔΟΥΚΑ ΑΝΝΑ του Βασιλείου
24. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
25. ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Δημητρίου
26. ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
27. ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μενελάου
28. ΚΑΟΥΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κωνσταντίνου
29. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΝΤΑ) του Ιωάννη
30. ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
31. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Δημητρίου
32. ΚΕΛΑΪΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Εμμανουήλ
33. ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σπυρίδωνα
34. ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργίου
35. ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου
36. ΚΩΣΤΑΡΑ – ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του Βασιλείου
37. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Νικολάου
38. ΚΩΤΤΗ ΣΟΦΙΑ του Ιωάννη
39. ΛΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χρήστου
40. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Λυμπέρη
41. ΜΑΔΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου
42. ΜΑΚΡΗ ΒΑΪΑ του Σπυρίδωνα
43. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
44. ΜΑΝΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Εμμανουήλ
45. ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Κωνσταντίνου
46. ΜΑΡΓΩΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του Ευάγγελου
47. ΜΕΪΔΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
48. ΜΗΤΣΙΛΙΟΥ-ΔΙΑΚΟΥΜΕΑ ΑΘΗΝΑ του Γεωργίου
49. ΜΟΥΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ηλία
50. ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σταύρου
51. ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του Γεωργίου
52. ΜΠΛΕΤΣΑ ΑΝΝΑ του Παναγιώτη
53. ΝΕΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη
54. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου
55. ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του Γεωργίου
56. ΠΑΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σωτηρίου
57. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Δημητρίου
58. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ του Αριστείδη
59. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΝΑΝΤΙΑ) του Φιλίππου
60. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου
61. ΠΟΛΥΓΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΟΥΛΗ) του Λεωνίδα-Ηλία
62. ΡΕΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δήμου
63. ΣΑΡΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αντωνίου
64. ΣΕΒΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου
65. ΣΚΟΡΔΑ ΕΙΡΗΝΗ- ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Αλκιβιάδη
66. ΣΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ανδρέα
67. ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γρηγορίου
68. ΣΙΓΑΝΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΒΕΡΑ) του Γεωργίου
69. ΣΤΑΜΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Δημητρίου
70. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΙΝΑ) του Παναγιώτη
71. ΤΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ταξιάρχη
72. ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του Χαράλαμπου
73. ΤΣΑΜΠΙΡΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΣΙΣΣΥ) του Κωνσταντίνου
74. ΤΣΙΑΜΑΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του Βασιλείου
75. ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) του Μιχαήλ
76. ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του Ευαγγέλου
77. ΦΕΓΓΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου
78. ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του Γιαννούλη
79. ΦΙΛΟΣΟΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΛΙΝΑ) του Ιωάννη
80. ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ-ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Πέτρου
81. ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
82. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΛΙΑ) του Αναστασίου
83. ΨΑΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
84. ΨΑΡΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Γερασίμου
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. ΓΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Παναγιώτη
2. ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου
 
 
 

chfodeltio thessalonikhs 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ.

                           ΝΟΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΔΑΚΕ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

(Σταυροί προτίμησης έως 11)

 

 1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝ (ΣΟΛΩΝ) του ΤΙΜΟΘΕΟΥ

3. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ

4. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

5. ΒΑΜΒΑΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ

6. ΒΑΡΥΤΙΜΟΥ ΑΓΑΘΟΚΛΕΙΑ (ΛΙΑ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

7. ΒΟΓΙΑΝΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

8. ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΑΝΩ του ΧΡΗΣΤΟΥ

9. ΒΟΥΔΑΚΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΙΟΡΔΑΝΗ

10. ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

11. ΓΑΛΕΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  

12. ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

13. ΓΡΑΒΑΝΗ ΣΟΦΙΑ του ΗΛΙΑ

14. ΔΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

15. ΔΟΥΛΙΑΝΑΚΗ ΑΡΣΙΝΟΗ του ΙΩΑΝΝΗ

16. ΖΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του ΑΝΔΡΕΑ

17. ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

18. ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

19. ΖΩΓΡΑΦΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ  του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

20. ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του ΙΩΑΝΝΗ

21. ΚΑΛΑΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ  του ΧΡΗΣΤΟΥ

22. ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΣΜΑΡΟΥΛΑ  του ΣΤΑΥΡΟΥ

23. ΚΟΝΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ  του ΑΛΕΞΙΟΥ

24. ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  του ΧΡΗΣΤΟΥ

25. ΚΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

26. ΚΟΥΠΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

27. ΚΟΥΡΤΖΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

28. ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ

29.ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

30.ΛΕΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΔΗΜΟΥ

31. ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ  του ΣΟΦΟΚΛΗ

32. ΛΙΟΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

33. ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 

34. ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΤΙΜΟΛΕΩΝ

35. ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ

36. ΜΑΡΑΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

37. ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ  του ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

38. ΜΑΡΙΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

39. ΜΑΥΡΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

40. ΜΠΛΙΑΜΠΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

41. ΜΠΟΥΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ  του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

42. ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του ΠΑΣΧΑΛΗ

43. ΜΠΡΟΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ

44. ΜΠΡΟΥΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ  

45. ΝΕΣΛΕΧΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ     

46. ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

47. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

48. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ  του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

49.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

50. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

51. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ  του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

52.ΠΑΣΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)  του ΟΔΥΣΣΕΑ

53. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

54. ΠΕΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ  του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

55.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  του ΧΡΗΣΤΟΥ

56. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

57. ΠΙΤΣΙΩΝΑ ΕΛΕΝΗ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

58. ΠΟΛΥΛΟΓΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ  του ΙΩΑΝΝΗ

59. ΠΟΥΤΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ  του ΠΑΥΛΟΥ

60. ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΥΛΟΥ

61. ΣΑΧΠΑΖΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του ΗΛΙΑ

62. ΣΚΟΝΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

63. ΤΑΣΚΟΥ ΕΥΚΛΕΙΑ (ΕΦΗ) του ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ

64. ΤΖΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΤΖΟΥΛΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

65. ΤΖΙΟΛΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

66. ΤΟΛΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ  του ΣΩΚΡΑΤΗ

67. ΤΣΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

68.ΦΥΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΗΡΑΚΛΗ

69. ΧΑΪΤΑ ΕΥΘΥΜΙΑ  του ΣΥΜΕΩΝ

70. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

71. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  του ΧΡΗΣΤΟΥ

72. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΗΛΙΑ

73.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

 

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

(Σταυροί προτίμησης έως 3)

 1. ΣΑΧΠΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

                                                       

 

top