ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

dake anakoinwsh 18.05.2020

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

  

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

            Η ΔΑΚΕ παραμένει σταθερή και συνεπής στην διαχρονική θέση της παράταξης ενάντια στην ίδρυση ελεγκτικών κέντρων και την απομάκρυνση του ελεγκτικού αντικειμένου από τις ΔΟΥ, κάτι που θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην διάσπαση του κλάδου. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η ΔΟΥ αποτελεί το κύτταρο του ελέγχου και όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να χαρακτηρίζονται ελεγκτές ή εν δυνάμει ελεγκτές.

            Όταν πριν είκοσι χρόνια δημιουργήθηκαν τα πρώτα ελεγκτικά κέντρα η ΔΑΚΕ πρωτοστάτησε στους αγώνες για την κατάργηση τους. Η αποτίμηση της λειτουργίας τους ήταν αρνητική και για αυτό τον λόγο άλλωστε σταδιακά καταργήθηκαν. Δυστυχώς σήμερα γίνεται προσπάθεια από κάποιους νοσταλγούς του παρελθόντος να τα αναστήσουν!!! Τους προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν απέναντι και θα επιδείξουμε την ίδια και μεγαλύτερη αγωνιστικότητα από το παρελθόν.

            Για το θέμα της διεκδίκησης του ειδικού μισθολογίου των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών, θυμίζουμε στους όψιμους υποστηρικτές του ότι η ΔΑΚΕ ήταν ιστορικά η πρώτη παράταξη που το πρότεινε όταν κάποιοι άλλοι μιλούσαν για ίδια στομάχια!!! Με πρόταση της παράταξης μας άλλωστε (που υπερψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις πλην της ΔΑΣ) η ομοσπονδία επισκέφθηκε τα κόμματα της βουλής και έγινε ενημέρωση για τις θέσεις μας στο μισθολόγιο και την αξιολόγηση της ΑΑΔΕ. 

            Με ενέργειες και επίμονες προσπάθειες της παράταξης μας έγινε η επανακατάταξη των συναδέλφων της σειράς 1K/2013 και 2Κ/2015 της ΑΑΔΕ που είχαν αδικηθεί στην απόδοση της προσωπικής διαφοράς. Είναι προτεραιότητα μας η διεκδίκηση της προσωπικής διαφοράς για τους νέους συναδέλφους και για αυτό είναι το πρώτο αίτημα στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ομοσπονδία, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου και αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. 

            Όσον αφορά το bonus της ΑΑΔΕ εντύπωση μας έχει προκαλέσει το γεγονός ότι παρατάξεις που στο παρελθόν ήταν αντίθετες με την χορήγηση του (ΑΚΕ, ΔΑΣ) έχουν γίνει οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του!!! Αυτό σημαίνει ή ότι έχουν αλλάξει γνώμη ή το χειρότερο ότι το ενδιαφέρον τους είναι υποκριτικό, σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά αυτή διακρίνεται από έλλειψη σοβαρότητας. Από την τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας με τον διοικητή της ΑΑΔΕ προέκυψε ότι το bonus του 2018 δεν δόθηκε επειδή δεν δεχθήκαμε την αξιολόγηση. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά μας πεισμώνουν και δυναμώνουν την αγωνιστικότητα μας απέναντι σε ότι θεωρούμε ότι υπονομεύει το μέλλον του κλάδου. Συνεπώς, η δυναμική αντίδραση μας πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 

            Το έχουμε αποδείξει άλλωστε με την συνέπεια που μας διακρίνει και τις πράξεις μας διαχρονικά. Ας σταματήσει λοιπόν η σπέκουλα από κάποιους που σκόπιμα επενδύουν στην καταστροφή για να έχουν λόγο ύπαρξης, προς άγρα ψήφων για την συνδικαλιστική τους επιβίωση. 

 

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση εδώ

Pin It
top