ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

paraithsh kritsis theodroas

ΠΡΟΣ

Τον κο Πρόεδρο του Συλλόγου Εφοριακών Αχαίας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας

κο Τρύφωνα Καββαθά

 

     Κύριε Πρόεδρε,

       Ανέλαβα καθήκοντα Γενικής Γραμματέως του συλλόγου μας κατόπιν ενστάσεως μελών του Δ.Σ. στο πρόσωπο του προηγούμενου γεν. γραμματέα κου Παν. Σακελλαρόπουλου, από την 04/09/2020.

       Στο διάστημα αυτό προσπάθησα παρά τις αντιρρήσεις μου να αναλάβω αυτήν την θέση ευθύνης, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και πίεσης που ασκείται στις υπηρεσίες μας, του ότι δεν κατοικώ στην πρωτεύουσα του Ν. Αχαΐας όπου εδρεύει ο Σύλλογος και λόγω οικογενειακών ευθυνών και υποχρεώσεων που έχω επωμιστεί το τελευταίο διάστημα και οι οποίες συνεχώς αυξάνονται, να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα, τα οποία ήταν άγνωστα από άποψη εμπειρίας σε μένα. Το ότι υπηρετούμε στην ίδια Δ.Ο.Υ. σας έδινε την δυνατότητα να επικοινωνούμε πιο εύκολα και δεν μπορώ να μην αναφέρω, πως μερικές φορές βλέποντας τον φόρτο εργασίας μου, βοηθήσατε προς διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων.

         Στο διάστημα όμως αυτό, διαπίστωσα μία σχεδόν πάγια τακτική της Δ.Α.Σ. Ο εκπρόσωπός της, να στέλνει μηνύματα προς τα μέλη του Δ.Σ. στο προσωπικό μας e-mail , και όχι στο υπηρεσιακό τις περισσότερες φορές, προκειμένου είτε να συγκληθεί συμβούλιο, είτε να εκδώσουμε ως σύλλογος κάποια ανακοίνωση, αλλά όμως μέσα στο ωράριο εργασίας μας. Δηλαδή ο εκπρόσωπος της Δ.ΑΣ. επιβάλλει τους ρυθμούς που θέλει ή μπορεί, μιας και η εργασία και η καθημερινότητα στις Δ.Ο.Υ. , ίσως είναι ξένα προς τον ίδιο, αλλά παρατηρώ και τις άλλες παρατάξεις να συνηγορούν και να δέχονται αυτούς τους ρυθμούς. Για κάθε τι που πέφτει στην αντίληψή του και που, μπορεί ακόμα και να μην έχει σχέση κάποιο θέμα με το Υπ.Οικ. ή την Α.Α.Δ.Ε., αλλά απλά να αφορά εργαζόμενους σε άλλους χώρους και επαγγέλματα, ζητά να βγάζουμε ανακοινώσεις και προτάσεις κλπ, λες και ο σύλλογος είναι το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ή το Π.Α.ΜΕ. όπως για παράδειγμα η ανακοίνωση για την ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και προ ημερών για τα μέτρα περί covid στην Αχαΐα. Τον ενόχλησαν τα ήδη υπάρχοντα μέτρα και όχι οι διαδηλώσεις με τον ανεύθυνο συνωστισμό και την διασπορά του ιού, που προτρέπουν αριστερά κόμματα και τα παράνομα πάρτι που βλέπουμε καθημερινά να γίνονται και στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

       Δεν γνωρίζω αν πραγματικά ο συνάδελφος ξέρει πως είναι η καθημερινότητά μας και πόσο οι απαιτήσεις της υπηρεσίας έχουν αλλάξει και αυξηθεί.

       Έχω πιεστεί αρκετές φορές να απαντήσω κατά την διάρκεια του ωραρίου εργασίας μας, σε προτάσεις, να πάρω αποφάσεις και να τις υπογράψω χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς να έχω αποφορτιστεί από τα υπηρεσιακά θέματα της εκάστοτε μέρας, αλλά και να μην έχω προλάβει να ανοίξω το e-mail μου, να ενημερωθώ και το σημαντικότερο να επικοινωνήσω με τον επικεφαλή της παράταξής μου, ο οποίος κατέχει αυτό το διάστημα, μία πολύ υπεύθυνη και επιφορτισμένη θέση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Ειδικά το τελευταίο διάστημα , που λόγω πανδημίας αδυνατούμε να κάνουμε συμβούλιο δια ζώσης κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτή την κατάσταση για να βγάζουν αποφάσεις και ανακοινώσεις, οι οποίες δεν είναι ομόφωνες, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να καταγραφούν στα πρακτικά οι διαφωνίες των μελών του Δ.Σ.

       Για τους ανωτέρω λόγους σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου και φυσικά από την θέση της Γ.Γραμματέως και σας παρακαλώ να την κάνετε αποδεκτή.

Πύργος 16/03/2021

Με εκτίμηση

ΚΡΙΤΣΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

 

Pin It
top