ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2021

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

dake yphresiaka aade 2021

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

                                                

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ

                                                 

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

anakoinwsh dake gia yphresiaka

Η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης συνεχίζει να αντιμετωπίζει την χειρότερη υγειονομική κρίση των τελευταίων 100 ετών.Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής ήταν η αναβολή όλων των συλλογικών διαδικασιών τον τελευταίο 1,5 χρόνο, μεταξύ των οποίων ήταν και οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες έχουν αναβληθεί ήδη τρείς φορές μέχρι σήμερα.

 

   Η παράταξη μας, εξαρχής, διατύπωσε ξεκάθαρα την άποψη της σχετικά με το θέμα:

  • Επιθυμούμε την διενέργεια δια ζώσης ψηφοφορίας και το αποδείξαμε με προσωπικές παρεμβάσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών, επιτυγχάνοντας τις προηγούμενες αναβολές.
  • Οι εκλογές διενεργούνται με ευθύνη της Υπηρεσίας και ο χρόνος και τρόπος διεξαγωγής τους καθορίζεται από αυτήν.
  • Θα παρέμβουμε και θα ζητήσουμε εκ νέου αναβολή της εκλογικής διαδικασίας αλλά αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, η ΔΑΚΕ Εφοριακών θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία με όποιο τρόπο αποφασίσει η Διοίκηση να γίνουν αυτές.
  • Η απόφαση μας αυτή απορρέει από την ανάγκη εκπροσώπησης των συναδέλφων:
    • Στα Υπηρεσιακά Συμβούλια όπου κρίνονται υποθέσεις της εργασιακής καθημερινότητας των συναδέλφων (μεταθέσεις, μετακινήσεις, αποσπάσεις, άδειες, αναγνώριση πτυχίων και μεταπτυχιακών κ.α.)
    • Στα Πειθαρχικά Συμβούλια όπου η παρουσία των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων, διασφαλίζει την ορθή εκπροσώπηση των συναδέλφων σε πειθαρχικές διώξεις που κρίνονται από δικαστικούς και δημόσιους υπαλλήλους που δεν γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας των Υπηρεσιών μας. Είναι δεκάδες τα παραδείγματα όπου η παρουσία των εκπροσώπων μας, είχε ως αποτέλεσμα την μείωση των ποινών ή την πλήρη αθώωση των συναδέλφων.
    • Στην Ειδική Επιτροπή Ενστάσεων κατά πράξεων κατάταξης σε συγκεκριμένη Θέση Εργασίας (ΠΘΕ), όπου θα κρίνονται οι ενστάσεις των συναδέλφων και θα διορθώνονται λάθη των Προϊσταμένων και της Διοίκησης στην κατάταξη τους.

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το 2014 απείχαμε από τις εκλογές των Υπηρεσιακών και Πειθαρχικών Συμβουλίων της τότε ΓΓΔΕ και του Υπουργείου Οικονομικών, λόγω του διαχωρισμού τους. Η απόφαση μας αυτή είχε ως αποτέλεσμα η Διοίκηση να λειτουργήσει κανονικά τα Συμβούλια χωρίς των συμμετοχή εκπροσώπων των εργαζομένων, αφήνοντας τους συναδέλφους χωρίς «φωνή» στην εξέταση των υποθέσεων τους.

 

Το λάθος αυτό δεν είμαστε διατεθειμένοι να το επαναλάβουμε!

 

Για όλους τους παραπάνω λόγους η ΔΑΚΕ εκφράζει την διαφωνία της με την απόφαση της πλειοψηφίας που διαμορφώθηκε στην εκτελεστική επιτροπή για αποχή από τις εκλογές.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την στάση των άλλων παρατάξεων που μπροστά σε μικροπαραταξιακά συμφέροντα και επικαλούμενοι απόφαση της ΑΔΕΔΥ (!!!!) θυσιάζουν το συμφέρον των συναδέλφων και αφήνουν τους υπαλλήλους στο έλεος της Διοίκησης!!!!

Ειδικά για τα πειθαρχικά συμβούλια, εντύπωση προκαλεί ότι δεν δείχνουν την παραμικρή ευαισθησία ούτε συγκινούνται από το γεγονός ότι οι συνάδελφοί μας θα βρίσκονται ανυπεράσπιστοι ενώπιον των δικαστών!!!!

 

Η ΔΑΚΕ ως σοβαρή και υπεύθυνη παράταξη προτάσσει το συμφέρον των συναδέλφων, από τα ψηφοθηρικά παιχνίδια κάποιων, και για αυτό δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποσύρουμε το ψηφοδέλτιο μας και εφόσον η εκλογική διαδικασία προχωρήσει θα συμμετέχουμε κανονικά.

 

Kατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Εφοριακών για τις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων εδώ

Pin It
top