28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

29 synedrio poy doy

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2021

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

dake yphresiaka aade 2021

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

                                                

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ

                                                 

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

anakoinwsh gia axiologhsh 2018

Η Διοίκηση της ΑΑΔΕ κοινοποίησε στις 9/11/2021 τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για το έτος 2018.

Στην αξιολόγηση για εκείνο το έτος η Ομοσπονδία είχε κηρύξει απεργία – αποχή, στην οποία το ποσοστό συμμετοχής ήταν μεγαλύτερο από 90% και στην αξιολόγηση συμμετείχαν σχεδόν αποκλειστικά Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών και επομένως οι συνάδελφοι δεν αξιολόγησαν τους Προϊσταμένους τους, όπως έχουν δικαίωμα.

Τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν και η επικοινωνία που είχαμε με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα, αναδεικνύουν ότι ενώ η πλειοψηφία των Προϊσταμένων αξιολόγησαν σωστά, υπάρχουν περιπτώσεις Υπηρεσιών όπου οι αξιολογήσεις ήταν σαφώς προβληματικές. Επίσης αναδεικνύονται εκ νέου και τα προβληματικά σημεία της παρούσας αξιολόγησης:

 1. Το γεγονός ότι δεν δόθηκαν σαφείς οδηγίες στους Προϊσταμένους για τον τρόπο που θα έπρεπε να γίνεται η αξιολόγηση.
 2. Δεν πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια προς τους Προϊσταμένους και τους Υπαλλήλους, για το πώς γίνεται η βαθμολόγηση των επιμέρους κριτηρίων, πως γίνεται μια αντικειμενική αξιολόγηση και τρόπους ώστε να μην εισχωρούν σε αυτή στοιχεία υποκειμενικότητας.
 3. Ότι ο χρόνος που έγινε η συγκεκριμένη αξιολόγηση, από 14-12-2020 έως και 24-12-2020, ήταν πολύ σύντομος και μάλιστα σε μια πιεστική χρονική περίοδο όπου οι Υπηρεσίες κλείνανε εκκρεμότητες του έτους, με αποτέλεσμα να μην δοθεί η απαραίτητη προσοχή, από τους συναδέλφους που συμμετείχαν.
 4. Τα Συλλογικά Συμβουλευτικά Όργανα (Συμβούλιο Διεύθυνσης, Συνέλευση Διεύθυνσης και η Ολομέλεια Τμήματος ή Αυτοτελούς Γραφείου) που «συστήθηκαν» σε κάθε Οργανική Μονάδα της Α.Α.Δ.Ε. καθώς και ο θεσμός της Συμβουλευτικής Συνέντευξης, το Πρόγραμμα Προσωπικής Βελτίωσης και η Ενδιάμεση Παρακολούθηση της Απόδοσης δεν έχουν λειτουργήσει, μέχρι και σήμερα, σχεδόν σε καμιά Υπηρεσία, λόγω του φόρτου εργασίας σε αυτές.
 5. Ενστάσεις στις βαθμολογίες που έλαβαν οι συνάδελφοι μπορούν να κάνουν μόνο αν αξιολογηθούν ως μη επαρκείς ή μερικώς επαρκείς, ακόμα και στις περιπτώσεις όπου οι δύο αξιολογητές εμφανίζουν μεγάλη απόκλιση μεταξύ των βαθμολογιών τους, γεγονός που αποκλείει την λογοδοσία τους σε τυχόν λάθη.
 6. Ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Προϊσταμένων που διενήργησαν την αξιολόγηση, δεν έχουν κριθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ οι θητείες τους έχουν λήξει.

Με βάση τα παραπάνω και επειδή εκκρεμούν οι αξιολογήσεις του 2019, του 2020 και ακολουθεί η αξιολόγηση του 2021, καλούμε:

Α. Τους συναδέλφους που διαφωνούν με το αποτέλεσμα της βαθμολογίας που λάβανε στην αξιολόγηση τους, να προβούν, μέσα σε δέκα (10) ημέρες, σε ένσταση στην Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, η οποία θα τις διαβιβάσει στην αρμόδια Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης, σύμφωνα με το άρθρο 24 της Κανονιστικής Απόφασης, ακόμα και αν δεν έχουν κριθεί με βαθμολογία κάτω του 60 και να μας κοινοποιήσουν τις ενστάσεις τους, ώστε να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις Υπηρεσίες που εντοπίζονται.

 

Β. Την Διοίκηση της Α.Α.Δ.Ε.:

 1. Να μην ληφθεί πουθενά υπόψη η αξιολόγηση του 2018 και προπάντων στην διαδικασία επιλογής Προϊσταμένων για θέσεις που θα προκηρυχθούν.
 2. Προτού προχωρήσει σε αξιολόγηση επόμενου έτους να σταλούν σαφείς οδηγίες στους Προϊσταμένους και να διοργανωθούν σεμινάρια για τον τρόπο διεξαγωγής της αξιολόγησης.
 3. Να δώσει το δικαίωμα να γίνονται ενστάσεις ανεξάρτητα από την βαθμολογία που έλαβε ο αξιολογούμενος.
 4. Να συμπεριληφθεί η πρόβλεψη για επαρκή αιτιολόγηση σε όλες τις βαθμίδες αξιολόγησης.
 5. Στην διόρθωση της πρόβλεψης ότι για την κατάταξη του υπαλλήλου σε θέση ανωτέρου βαθμού, το αποτέλεσμα της αξιολόγησης του υπαλλήλου για την τελευταία και την αμέσως προηγούμενη αξιολογική περίοδο, να είναι μεγαλύτερο του 85%, και την μετατροπή του στο επίπεδο της επαρκούς απόδοσης που είναι στο 75%.
 6. Την επανεξέταση του συστήματος αξιολόγησης και του τρόπου επιλογής Προϊσταμένων, σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των εργαζομένων.

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανκοόνωση εδώ

Pin It
top