28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

29 synedrio poy doy

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2021

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

dake yphresiaka aade 2021

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

                                                

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ

                                                 

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

anakoinesh dake gia thn ajiologhsh ths aade 14.4.2022

      Η ΑΑΔΕ κοινοποίησε στις υπηρεσίες μας την αξιολόγηση του 2020 . Σύμφωνα με τον Ν.4778/21  η συμμετοχή στην αξιολόγηση του 2020 αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στο νέο μισθολόγιο της ΑΑΔΕ.

        Σε αντίθετη περίπτωση ο υπάλληλος επιστρέφει στο προηγούμενο καθεστώς της προσωπικής διαφοράς και ως εκ τούτου  όλες οι αυξήσεις που τυχόν έχει λάβει θεωρούνται αχρεωστήτως καταβληθέντα. 

      Η ΔΑΚΕ ως υπεύθυνη και σοβαρή παράταξη τοποθετήθηκε για το θέμα στο γενικό συμβούλιο της ομοσπονδίας τον Απρίλιο του 2021 και υπερψήφισε την απόφαση της πλειοψηφίας για συνέχιση της απεργίας -αποχής από την αξιολόγηση προς κάλυψη όσων επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτήν.

        Η απόφαση αυτή ψηφίστηκε και από την ΔΗΣΥΕ, ενώ οι παρατάξεις ΑΣΚΙ ,ΔΑΣ και ΑΚΕ πρότειναν την συνέχιση της απεργίας -αποχής με παρότρυνση από την πλευρά της ομοσπονδίας όλων των συναδέλφων (ακόμη και όσων πήραν σημαντικές αυξήσεις) να συμμετέχουν σε αυτήν και συνεπώς να τους εκθέσουμε στον κίνδυνο να επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν λάβει εφόσον θα επανέλθουν στο καθεστώς της προσωπικής διαφοράς!!!

      Κατ' αρχάς σε οποιαδήποτε απεργία ο συνδικαλιστικός φορέας οφείλει να προστατέψει όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και είναι αυτονόητο ότι δεν εξαναγκάζεται κανείς να απεργήσει. Άλλωστε επειδή κάποιοι ζητούν στατιστικά για το πόσοι είναι υπέρ του νέου μισθολογίου, η συμμετοχή στην απεργία -αποχή δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αποδοκιμάσουν το μισθολόγιο της ΑΑΔΕ να το πράξουν. Η μόνη συνέπεια που θα έχουν  είναι η επιστροφή τους στο καθεστώς της προσωπικής διαφοράς που προφανώς το θεωρούν καλύτερο!!! Ιδού η Ρόδος λοιπόν ιδού και το πήδημα!

        Όσο για την ΔΑΣ επειδή πλέον δεν μπορεί να συγκρατήσει ούτε τα στελέχη της από το να συμμετέχουν στη αξιολόγηση, έβγαλε μια κατάπτυστη ανακοίνωση με ύβρεις, λάσπη και ψέματα ,ενώ παράλληλα προτρέπει τους συναδέλφους να κάνουν αξιολόγηση με "επιφύλαξη" !!!!!

        Στην ανακοίνωση αυτή γίνεται ψευδής αναφορά για την συνεδριακή απόφαση του 2017 ως προς την 360 ° αξιολόγηση ότι δήθεν ψηφίστηκε από ΔΗΣΥΕ και ΔΑΚΕ Για πολλοστή φορά διευκρινίζουμε ότι η πρόταση αυτή κατατέθηκε μεν στο συνέδριο του 2017 από την ΔΗΣΥΕ, όμως μετά από αντίδραση της ΔΑΚΕ αποσύρθηκε και δεν ψηφίστηκε τελικά.

        Άλλωστε η απόσυρση της αξιολόγησης αυτής (να αξιολογεί δηλαδή ο ένας συνάδελφος τον άλλον) ήταν απαίτησή μας και πετύχαμε την μετατροπή της από υποχρεωτική σε δυνητική.

        Καταγγέλλουμε την ΔΑΣ διότι με το  κείμενο που διακινεί ζητά την εφαρμογή της ατομικής στοχοθεσίας στην ΑΑΔΕ, όταν η ομοσπονδία αγωνίζεται για να μην εφαρμοστούν ποτέ (ούτε μετά από το 2023) οι ατομικοί στόχοι!

        Και βέβαια θα είναι αφελής όποιος πιστέψει ότι ειπώθηκε απο τον διοικητή της ΑΑΔΕ ότι η ΔΑΣ καθυστέρησε την εφαρμογή του νέου  μισθολογίου !!!!!!

        Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται πανηγυρικά ότι όποιοι ήταν αντίθετοι στο μισθολόγιο βρίσκονται σε προφανή σύγχυση, έχουν εγκλωβιστεί στην στείρα άρνηση και τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις και επειδή τα γεγονότα τους ξεπέρασαν αδυνατούν να διαχειριστούν την πραγματικότητα! (Να θυμίσουμε ότι πέρυσι μιλούσαν για μειώσεις !)

        Έτσι καταφεύγουν σε κινήσεις πανικού και αποπροσανατολισμού των συναδέλφων με την διακίνηση κειμένων  προβοκατόρικων και επιζήμιων για τον κλάδο !

        Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο των ύβρεων, τους αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων που με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου διαπίστωσαν ποιός τους έλεγε αλήθεια και ποιός ψέματα !!!

        Άλλωστε είναι νωπή η λαϊκή ετυμηγορία των τελευταίων συνδικαλιστικών εκλογών που ανέδειξαν την ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη με διαφορά!

Κατεβάστε και εκτυπωστε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ εφοριακών εδώ

Pin It
top