28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

29 synedrio poy doy

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2021

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

dake yphresiaka aade 2021

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

                                                

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ

                                                 

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

01/04/2016

epistolh syllogou thessalonikhs kilkis xalkidikhs gia katarghsh prostimwn mh ekdoshs kai eikonikwn

 

Θέμα: «Απώλεια άμεσα εισπράξιμων εσόδων από την κατάργηση των προστίμων της μη έκδοσης φορολογικών στοιχείων και της έκδοσης και λήψης εικονικών και πλαστών φορολογικών στοιχείων»

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με τον Ν. 4337/2015 (ΦΕΚ Α' 129/17-10-2015) και κατόπιν διευκρινήσεων που δόθηκαν στις φορολογικές υπηρεσίες αλλά και στους επαγγελματικούς φορείς μέσω του από 23-12-2015 Δελτίου Τύπου της Γ.Γ.Δ.Ε. καταργήθηκαν πλήρως τα αυτοτελή πρόστιμα για τις παραβάσεις της μη έκδοσης φορολογικών στοιχείων. Το μόνο πρόστιμο που επιβάλλεται πλέον εδώ και 5 μήνες στους υπόχρεους σε ΦΠΑ επιτηδευματίες είναι το 50% του ΦΠΑ των μη εκδοθέντων φορολογικών στοιχείων, ενώ στους μη υπαγόμενους σε ΦΠΑ (όπως ιατρεία, φροντιστήρια, εκπαιδευτήρια) δεν επιβάλλεται κανένα πρόστιμο. Επιπλέον, με τον ως άνω νόμο δεν επιβάλλεται κανένα πρόστιμο στην έκδοση και λήψη εικονικών και πλαστών φορολογικών στοιχείων.

Η παραπάνω φορολογική πολιτική της μη επιβολής φορολογικών προστίμων σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη αναβολή της εφαρμογής μέτρων κατά της φοροδιαφυγής (όπως το περιουσιολόγιο, τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών και μηχανισμών με το TAXIS, την υποχρεωτική χρήση POS, την υποχρεωτική χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών στις συναλλαγές, τη διασύνδεση των ελεγκτικών πληροφοριακών συστημάτων με τα πιστωτικά ιδρύματα και τα υποθηκοφυλακεία) έχουν δημιουργήσει συνθήκες ακραίας φοροδιαφυγής στην αγορά με αποτέλεσμα την απώλεια σημαντικών άμεσα εισπράξιμων εσόδων, την ίδια ώρα που το Υπουργείο Οικονομικών αναζητά έσοδα από την αύξηση των άμεσων και έμμεσων φόρων.

Ζητούμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών να επιβάλλει μέτρα που θα αποτελούν αντικίνητρο φοροδιαφυγής σε αντίθεση με τα ισχύοντα που την ενισχύουν, δε βοηθούν στη φορολογική συμμόρφωση, καθιστούν τους ελέγχους αναποτελεσματικούς και απαξιώνουν το έργο των ελεγκτικών μηχανισμών. Τα παραπάνω είναι απαίτηση των συναδέλφων, αλλά και της κοινωνίας για την καλύτερη αποτελεσματικότητα της Φορολογικής Διοίκησης και την προστασία του Δημόσιου Συμφέροντος.   

                         

                                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                   ΚΟΥΠΚΑΣ  ΜΙΧΑΗΛ                                       ΡΑΠΤΟΥ ΟΛΓΑ

Pin It
top