ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

01/02/2019

ste 5

Θετική έκρινε το ΣτΕ την εισήγηση της Κωνσταντίνας Φιλιοπούλου για την προσφυγή εναντίον της κατάργησης των δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και του επιδόματος αδείας, των δημοσίων υπαλλήλων.

Οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ προσέφυγαν στο ΣτΕ ζητώντας να κηρυχθεί αντισυνταγματική η κατάργηση των δώρων, διεκδικώντας παράλληλα την αναδρομική καταβολή τους αλλά και την επαναφορά τους.

Στην εισήγησή της η κ. Φιλιοπούλου ανέφερε ότι με την επίμαχη διάταξη του νόμου του 2012 που οδήγησε στην πλήρη κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, επιχειρήθηκε μια νέα – και για πολλοστή φορά – περικοπή των αποδοχών της ίδιας ακριβώς ομάδας θιγόμενων.

Το ίδιο επιχείρημα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΣτΕ, χρησιμοποίησαν και οι πέντε δικηγόροι της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι εκπροσωπούσαν τους δημοσίους υπαλλήλους, τονίζοντας ότι με την πλήρη κατάργηση του 13ου και 14οι μισθού, την περικοπή των μισθών και την αύξηση της φορολογίας, τα εισοδήματα των δημοσίων υπαλλήλων έπεσαν κάτω από το όριο της αξιοπρεπούς διαβίωσης. Πρόσθεσαν ότι αν επιστραφούν τα κομμένα δώρα και επιδόματα μέσω αναδρομικής καταβολής και αρχίσουν να επαναχορηγούνται στο Δημόσιο, δεν θα ωφεληθούν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και η ίδια αγορά, καθώς τα επιπλέον χρήματα θα ενισχύσουν την κατανάλωση.

Από την πλευρά τους οι δύο δικηγόροι που εκπροσωπούσαν το Δημόσιο, τόνισαν ότι η κατάργηση των δώρων και του επιδόματος άδειας, με τον νόμο 4093/2012, ήταν αναγκαία, καθώς η χώρα βρισκόταν στο χείλος της χρεοκοπίας και υποστήριξαν ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι υπέστησαν πολύ μικρότερες περικοπές στα εισοδήματά τους απ’ ότι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ετήσιο κόστος για τον κρατικό προϋπολογισμό από τυχόν επαναφορά των δώρων και των επιδομάτων στο Δημόσιο, υπολογίζεται ότι θα φθάνει τα 600. εκατ. ευρώ., ενώ τα αναδρομικά μπορεί να εκτινάξουν το κόστος στα 3,8 δισ. ευρώ (3.000 ευρώ για κάθε δημόσιο υπάλληλο, για την περίοδο 2015-2018).

Πηγή: www.economico.gr

Pin It
top