ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

Πέντε παρεμβάσεις για τη νέα εφορία

Πέντε παρεμβάσεις για την πλήρη απάλειψη της ανάγκης φυσικής επίσκεψης των φορολογούμενων στις εφορίες για διαδικαστικούς λόγους προωθεί το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Πρόκειται για κινήσεις που θα προσφέρουν εξοικονόμηση εργατοωρών για τους φορολογούμενους, ενώ θα απελευθερώσουν και πολύτιμους ανθρώπινους πόρους στον φορολογικό μηχανισμό που θα διατεθούν για το ελεγκτικό έργο.

Οι παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση είναι οι εξής:

-Πλήρης ηλεκτρονικοποίηση των διαδικασιών στη φορολογία Κεφαλαίου, όπως είναι η φορολογία μεταβιβάσεων ακινήτων, κληρονομιών, γονικών παροχών και δωρεών. Ο σχεδιασμός προβλέπει ότι όλες οι διαδικασίες θα διενεργούνται ηλεκτρονικά και όχι χειρόγραφα όπως γίνεται σήμερα. Σημειώνεται ότι τα τμήματα Κεφαλαίου των εφοριών είναι τα μοναδικά τα οποία δεν έχουν ακόμη περάσει στην ηλεκτρονική εποχή και οι περισσότερες διαδικασίες εξακολουθούν να γίνονται χειρόγραφα.

-Η διασύνδεση του μητρώου της φορολογικής διοίκησης με τα μητρώα άλλων υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης προκειμένου να γίνεται αυτόματα η ενημέρωση των μεταβολών, δηλαδή χωρίς ο φορολογούμενος να χάνει πολύτιμο χρόνο προκειμένου να ενημερώνει το φορολογικό του μητρώο. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις διασύνδεσης είναι αυτή με το ληξιαρχείο για γάμους και απόκτηση παιδιών καθώς και με τα αρχεία οχημάτων άλλων υπηρεσιών. Ιδιαίτερα χρήσιμη θα είναι και η διασύνδεση με το ΓΕΜΗ προκειμένου να γίνεται αυτόματη ενημέρωση για τις μεταβολές των φυσικών προσώπων.

-Η διασύνδεση της εφαρμογής ηλεκτρονικού περιουσιολογίου με το πληροφοριακό σύστημα του Κτηματολογίου. Με τη διασύνδεση θα γίνει εφικτή η άμεση ενημέρωση του Ε9 για μεταβολές αλλά και διασταυρώσεις για τον εντοπισμό ακίνητης περιουσίας η οποία δεν έχει δηλωθεί.

-Η ηλεκτρονικοποίηση της έκδοσης πράξεων και βεβαίωσης προσαυξήσεων για τις εκπρόθεσμες δηλώσεις κάθε είδους φορολογίας.

-Η έκδοση κάθε είδους βεβαίωσης με ηλεκτρονικό τρόπο.

 

Pin It
top