28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

29 synedrio poy doy

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2021

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

dake yphresiaka aade 2021

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

                                                

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ

                                                 

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

efkyklios yp.oik koronoios metra

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ταχ.Δ/νση: Πανεπιστημίου 37
Ταχ. Κώδικας: 101 65 ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 210-3338318,467
Fax: 210-3338201
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ

Θέμα: «Περιορισμός των ωρών εισόδου κοινού και μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 σε χώρους λειτουργίας των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών»

Με σκοπό την προστασία των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και των πολιτών που επισκέπτονται τις υπηρεσίες, από τη διάδοση της ασθένειας COVID-19 που προκαλεί ο νέος κορωνοïός, γνωστός με την επιστημονική ονομασία SARS-CoV-2, σας γνωρίζουμε τα εξής:

1. Με την αριθ. 31145 ΕΞ 2020/13-3-2020 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών «Περιορισμός των ωρών εισόδου κοινού στις Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών», (ΦΕΚ Β΄866, ΑΔΑ: ΩΩ2ΜΗΤΥΠ) περιορίστηκαν οι ώρες εισόδου κοινού σε όλες τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών κατά 50% έως την 10η Απριλίου 2020, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και αποκλειστικά στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού.

Οι ώρες εισόδου κοινού διαμορφώνονται πλέον ως εξής:
α) Στις Κεντρικές Υπηρεσίες:
αα) Ώρες εισόδου του κοινού: 12:00 – 13:30
ββ) Ώρες εισόδου των λογιστών: 11:00 – 13:00
γγ) Ώρες εισόδου των δικαστικών επιμελητών: 09:30 – 12:15
β) Στις Περιφερειακές Υπηρεσίες:
αα) Στις Δημοσιονομικές Υπηρεσίες Εποπτείας και Ελέγχου (Δ.Υ.Ε.Ε.), ώρες εισόδου του κοινού: 09:00 – 12:00
ββ) Στις Κτηματικές Υπηρεσίες, ώρες εισόδου του κοινού: 08:00 – 10:45
γ) Στα γραφεία πρωτοκόλλου, ώρες εισόδου του κοινού: 07:30 – 11:30
δ) Σε όλες τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, ώρες εισόδου δικηγόρων: 09:00 – 13:00

2. Κατά τις ανωτέρω ώρες, περιορίζεται στο απολύτως αναγκαίο η προσέλευση του κοινού στις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, η οποία και θα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματα.

Ειδικότερα:

α) Οι υπηρεσίες λαμβάνουν τα αιτήματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Στο email ή στο τηλέφωνο ο αιτών θα αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του (email και τηλέφωνο). Τα αιτούμενα τυχόν έγγραφα αποστέλλονται στον αιτούντα ηλεκτρονικά μέσω email από την ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας, στις περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό.

β) Εφόσον η ικανοποίηση του αιτήματος του ενδιαφερόμενου δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με την ανωτέρω διαδικασία και κρίνεται απολύτως αναγκαία η φυσική του παρουσία, τότε η προσέλευση αυτού ή του νόμιμου εκπροσώπου του στις υπηρεσίες, πραγματοποιείται αποκλειστικά κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης. Η επικοινωνία για καθορισμό συνάντησης, πραγματοποιείται μέσω αποστολής έγγραφου αιτήματος μέσω fax ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Ο καθορισμός των συναντήσεων κατά τα ανωτέρω, γίνεται σε συνεννόηση του αρμόδιου υπαλλήλου με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας.

γ) Σε περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του υπαλλήλου, καθώς και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπου απαιτείται φυσική παρουσία συναλλασσομένου, λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

δ) Κατά την είσοδο του κοινού στην υπηρεσία λαμβάνεται μέριμνα ώστε να εξασφαλίζεται η ιχνηλασιμότητα των προσώπων που εισέρχονται. Τα στοιχεία κάθε φυσικού προσώπου που εισέρχεται στο χώρο της υπηρεσίας καταχωρούνται στο βιβλίο εισόδου, σύμφωνα με την αριθ. 29967ΕΞ2020/11.3.2020 εγκύκλιο του Υπουργού Οικονομικών.

ε) Στο πλαίσιο της διαδικασίας καθορισμού προγραμματισμένων συναντήσεων με το κοινό, ανανεώνονται εφόσον απαιτείται, οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των υπηρεσιών που βρίσκονται δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gr) και αναρτώνται σε εμφανές σημείο στην είσοδο των υπηρεσιών με μέριμνα των αρμόδιων υπηρεσιών.

στ) Για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, αναρτάται, σε κάθε κτίριο όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Υπουργείου και σε εμφανές σημείο, ανακοίνωση σχετικά με τον περιορισμό της εισόδου κοινού, στην οποία αναγράφονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας τα οποία μπορούν να καλούν οι συναλλασσόμενοι προκειμένου να καθοριστεί προγραμματισμένη συνάντηση σε περίπτωση που απαιτείται φυσική παρουσία, καθώς και η σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση για την αποστολή τυχόν αιτημάτων, ερωτημάτων κ.λπ..

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ

Κατεβάστε και εκτυπώστε την εγκύκλιο εδώ

Pin It
top