28ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

29 synedrio poy doy

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2021

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

dake yphresiaka aade 2021

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

                                                

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΑ

                                                 

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It
odhgies yphrsika aade 2021
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 από τις οκτώ (08.00) το πρωί έως και τις επτά (19.00) το απόγευμα της ίδιας μέρας, με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη «ΖΕΥΣ».
  1. Στις 04/10/21 θα αποσταλεί προς το υπηρεσιακό e-mail όλων των εκλογέων δύο μηνύματα από το σύστημα «ΖΕΥΣ», στα οποία, μεταξύ άλλων, θα περιέχεται ένας προσωπικός και απόρρητος σύνδεσμος (link) προς το δικτυακό τόπο του Συστήματος «ΖΕΥΣ». (εικόνα 1)
  2. Ακολουθώντας αυτόν το σύνδεσμο, οι εκλογείς θα μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με την έναρξη και τη λήξη της ψηφοφορίας, τα τηλέφωνα υποστήριξης κ.λπ., τους καταχωρημένους υποψήφιους συνδυασμούς, καθώς και τα καταχωρημένα μέλη της αντίστοιχης Εφορευτικής Επιτροπής. Ωστόσο, η επιλογή «Είσοδος στο Ηλεκτρονικό Παραπέτασμα» ενεργοποιείται μόνο την ημέρα και τις ώρες της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
  3. Την ημέρα της ψηφοφορίας, δηλαδή στις 14/10/21, και μόνο κατά τις προκαθορισμένες ώρες διεξαγωγής της, ήτοι από τις 08.00 π.μ. έως τις 19.00 μ.μ., οι εκλογείς πατάνε πάνω στο σύνδεσμο που τους έχει αποσταλεί και επιλέγουν «Είσοδος στο ηλεκτρονικό παραπέτασμα». Σε περίπτωση προβλήματος, οι εκλογείς θα πρέπει να αντιγράψουν το σύνδεσμο (link) στη γραμμή διευθύνσεων των περιηγητών Google Chrome ή Mozilla Firefox.
  4. Στην καρτέλα «Επιλογές Ψηφοδελτίου», οι εκλογείς επιλέγουν το συνδυασμό που επιθυμούν και οπωσδήποτε έναν έως δύο υποψηφίους από το συνδυασμό αυτόν ή κάποιον μεμονωμένο υποψήφιο. Η επιλογή συνδυασμού χωρίς την επιλογή έστω και ενός υποψηφίου καθιστά την ψήφο ΑΚΥΡΗ. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση μεμονωμένων υποψηφίων. Ωστόσο, οι εκλογείς μπορούν να μην επιλέξουν κάποιο συνδυασμό και να επιλέξουν το πεδίο «Λευκή ψήφος». (εικόνα 2)
  5. Αφού ολοκληρώσουν τη διαδικασία της επιλογής, οι εκλογείς πατάνε το κουμπί «Συνέχεια» στο κάτω μέρος της σελίδας.
  6. Μόλις οι εκλογείς είναι έτοιμοι να υποβάλουν την ψήφο τους στην «ψηφιακή κάλπη», τικάρουν τα πεδία ελέγχου με το λεκτικό «Επιβεβαιώνω ότι είμαι μόνος ή μόνη και κανείς άλλος δεν παρακολούθησε τις επιλογές μου και επιθυμώ να καταθέσω την ψήφο μου γνωρίζοντας ότι η επιλογή συνδυασμού χωρίς επιλογή έστω και ενός υποψηφίου καθιστά την ψήφο μου άκυρη» και πατάνε «Υποβολή ψήφου». Αν επιθυμούν να τροποποιήσουν κάτι στις επιλογές τους, προτού πατήσουν «Υποβολή ψήφου», μπορούν να επιστρέψουν στις προηγούμενες καρτέλες επιλέγοντας το πεδίο «Πίσω στις επιλογές ψηφοδελτίου». (εικόνα 3)
  7. Το κρυπτογραφημένο ψηφοδέλτιο αποστέλλεται στο Σύστημα «ΖΕΥΣ», το οποίο ενημερώνει το χρήστη για την επιτυχή καταχώριση της ψήφου του. Παράλληλα, το σύστημα εκδίδει αυτόματα και αποστέλλει στο e-mail του κάθε εκλογέα «ψηφιακή απόδειξη καταχώρισης της ψήφου» σε μορφή απλού αρχείου κειμένου. Οι εκλογείς οφείλουν να φυλάξουν το μήνυμα αυτό, καθώς η προσκόμισή του είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις τυχόν ενστάσεων.
Pin It
top