ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

syllogos attikhs kai kykladvn gia axiologhsh 21.11.2019

Σε δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Πτσιλή, αλλά και δημοσιεύματα που αναπαράγουν τις θέσεις του, επιχειρείται να παρουσιαστεί ψευδώς η απόφαση διαγραφής του κ. Μάρρα (Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού) από μέλος του Συλλόγου μας, ως τιμωρητική ενέργεια εξαιτίας της θέσης του υπέρ της αξιολόγησης.


Ο κ. Πιτσιλής, είτε δεν έχει την πλήρη εικόνα των γεγονότων, είτε δυστυχώς (για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα) ψεύδεται και ταυτόχρονα χαρακτηρίζει τον κλάδο… Σοβιετία, επειδή τόλμησε να καταδικάσει αντικαταστατικές συμπεριφορές. Το να μιλάει όμως η ηγεσία της ΑΑΔΕ για δημοκρατικές διαδικασίες, την ίδια στιγμή που απειλεί και εκβιάζει συναδέλφους, είναι μάλλον προκλητικό.


Ο κ. Μάρρας και ένα μικρό (δυστυχώς για την ηγεσία της ΑΑΔΕ) ποσοστό των υπηρεσιακών στελεχών, έχουν ταχθεί υπέρ της προωθούμενης αξιολόγησης και αυτό είναι σεβαστό. Ο καθένας άλλωστε κρίνεται για τη στάση που κρατά, απέναντι σε συλλογικές και ομόφωνες αποφάσεις.


Ο κ. Μάρρας όμως δεν διαγράφηκε για αυτό το λόγο. Ο κ. Μάρρας διαγράφηκε (με ομόφωνη μάλιστα απόφαση της Γενικής Συνέλευσης) γιατί δημόσια, παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων και κάνοντας κατάχρηση της θέσης και της υπηρεσιακής εξουσίας που κατέχει απείλησε ότι όποιος απεργήσει κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. Ο κ. Μάρρας δήλωσε δημόσια ότι θα μετέλθει ουσιαστικά παράνομων πράξεων (δεν προβλέπεται τιμωρία για όποιον ασκεί νόμιμα συνδικαλιστικά του δικαιώματα), προτρέποντας μάλιστα τους θιγόμενους να αναζητήσουν το δίκιο τους στις δικαστικές αίθουσες.


Πρόκειται για άθλιες πρακτικές οι οποίες δυστυχώς βρίσκουν την απόλυτη στήριξη της ηγεσία της ΑΑΔΕ (αν όχι την καθοδήγηση), η οποία συνειδητά έχει επιλέξει τη σύγκρουση με τους εργαζόμενους, Και μπορεί ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της ΑΑΔΕ να έχει τους λόγους του που οδηγεί την αντιπαράθεση στα άκρα, καταφεύγοντας μάλιστα σε ψεύδη, απειλές, απαράδεκτους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους εργαζόμενους, θα πρέπει όμως να γνωρίζει ότι αναλαμβάνει πλήρως και την ευθύνη για την διόγκωση των διαλυτικών καταστάσεων που πρόκειται να δημιουργήσουν στις υπηρεσίες μας οι επιλογές και οι πρακτικές που ακολουθεί.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

 

Pin It
top