ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

Αθήνα 29.11.2019

Αρ. Πρωτ.: 1588

Συναδέλφισσες και  Συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία μας, από κοινού με τις άλλες Ομοσπονδίες του ΥΠΟΙΚ, εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της στο προωθούμενο απ’ την ΑΑΔΕ, σχέδιο αξιολόγησης. Κατέστησε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί τη θέσπιση ατομικών στόχων, την υπογραφή ατομικών συμβολαίων και τη έλευση ατομικών μισθολογίων συνδεδεμένων με το περίγραμμα θέσης που ο κάθε συνάδελφος κατέχει.

Ως εργαζόμενοι δεν θα δεχτούμε τη μετατροπή των υπηρεσιών μας σε ένα πεδίο μόνιμης αντιπαράθεσης και κανιβαλισμού στο κυνήγι ενός ‘’καλύτερου’’ περιγράμματος και στη μετατροπή των εργαζομένων σε κυνηγούς κεφαλών.

Στο κάλεσμα των τριών Ομοσπονδιών (ΠΟΕ ΔΟY, ΟΤΥΕ, ΟΣΥΟ) προς τους εργαζόμενους για Απεργία – Αποχή από τη διαδικασία της αξιολόγησης, η ανταπόκριση των συναδέλφων είναι σχεδόν καθολική και κυμαίνεται σε ποσοστό πάνω του 90%.

Ένα μήνυμα το οποία η Διοίκηση της ΑΑΔΕ, οφείλει να λάβει υπόψιν της, να αντιληφθεί ότι το σχέδιό της είναι ‘’κλινικά νεκρό’’ και οποιαδήποτε προσπάθεια επιμονής σε αυτό, το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργεί εκρηκτικές συνθήκες στις υπηρεσίες μας, να φέρνει διαλυτικές καταστάσεις και να υπονομεύει  τους στόχους που οι ίδιοι αυθαίρετα θέτουν. Καταστάσεις για τις οποίες η ηγεσία της ΑΑΔΕ, φέρει ακέραια την ευθύνη.

Οι απειλές και οι ‘’παραινέσεις’’ δεν μπορούν να αντιστρέψουν την απόφαση απόρριψης του προωθούμενου σχεδίου. Η στοχοποίηση και οι απειλές, απ’ την πλευρά της Διοίκησης, των συναδέλφων που κατέχουν θέσεις ευθύνης, δεν θα έχει το παραμικρό αποτέλεσμα. Οι εργαζόμενοι, από όποια θέση και αν κατέχουν στη διοικητική ιεραρχία, δεν θα γίνουν εργαλείο υπονόμευσης και διάλυσης του κλάδου.

Τα υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη, που έχουν αναλάβει ρόλο προώθησης και δημόσιας υπεράσπισης του σχεδίου αξιολόγησης, υπερβαίνοντας μάλιστα τις όποιες υπηρεσιακές τους υποχρεώσεις, οφείλουν να αντιληφθούν ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουν στον κλάδο είναι πολύ κακές.

Συνεχίζουμε με ενότητα και αποφασιστικότητα τoν αγώνα για την υπεράσπιση της δουλειάς και της αξιοπρέπειας μας. Δεν συμμετέχουμε σε καμιά διαδικασία που σχετίζεται με την προωθούμενη αξιολόγηση.

Το σχέδιά τους δεν θα περάσουν

Συνεχίζουμε αποφασιστικά την Απεργία – Αποχή

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ           ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ εδώ

Pin It
top