ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

Αθήνα 20.1.2020

         Αρ. Πρωτ.: 1615

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το Bonus

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Μετά από δύο συνεχόμενα έτη παροχής του bonus για την επίτευξη των στόχων σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στην ΑΑΔΕ, φέτος η διοίκηση της ΑΑΔΕ δεν προχώρησε στην υλοποίηση της, παρά το γεγονός ότι όλοι οι στόχοι της επιτεύχθηκαν.

Πριν από ένα ολόκληρο χρόνο στις 7/1/2019, η Επιστολή του Διοικητή της ΑΑΔΕ προς τους εργαζόμενους, ξεκινούσε ως εξής:

“Αγαπητές, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Πριν από λίγες ημέρες αφήσαμε πίσω μας μια πολύ απαιτητική χρονιά. Μια χρονιά όπου κληθήκαμε, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, να ανταποκριθούμε σε πολύ υψηλούς επιχειρησιακούς στόχους και να συμβάλουμε καθοριστικά στην επόμενη ημέρα της οικονομίας της Χώρας.

Και, χάρη στις προσπάθειες όλων σας, τα καταφέραμε”

Και έκλεινε ως εξής:

“Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω προσωπικά όλες και όλους για τις προσπάθειες που

καταβάλατε για την επίτευξη των στόχων του 2018.”

Τι πιο λογικό λοιπόν, από το να περιμένουμε ότι για μια ακόμη χρονιά, όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην ΑΑΔΕ, θα έπαιρναν το bonus που τα τελευταία 2 χρόνια λάμβαναν στο τέλος του Δεκεμβρίου;

Δυστυχώς, οι πληροφορίες ότι φέτος δεν θα λάβουμε το bonus οργιάζουν. Στη συνάντηση με τον Κο Πιτσιλή στις 19/12/2019 με μοναδικό θέμα τις παραγραφόμενες υποθέσεις που στάλθηκαν στις ΔΟΥ στις 18/12/2019, ενώ τέθηκε από τη μεριά μας και το ζήτημα του bonus, δεν λάβαμε κάποια ξεκάθαρη απάντηση επί του θέματος, πλην των εκφράσεων «Ανασχεδιάζεται και επανεξετάζεται».

Θεωρούμε ότι η μη καταβολή του bonus, θα αποτελέσει  δείγμα τεράστιας ανακολουθίας, ειδικά σε αντιδιαστολή με τα διθυραμβικά σχόλια και τους επαίνους που διαβάσαμε στην επιστολή της 7/1/2019.  Μπορεί να είχαμε και να έχουμε ακόμα ενστάσεις σχετικά με το ύψος, την διανομή και τα κριτήρια του Bonus, αλλά στην συνείδηση των συναδέλφων αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση των προσπαθειών τους.  

Θεωρούμε αυτονόητη την ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση του Διοικητή της ΑΑΔΕ Κου Πιτσιλή και του Υπουργού Οικονομικών Κου Σταϊκούρα, ώστε να δοθεί το bonus όσο το δυνατόν συντομότερα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ             O  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ     ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

Pin It
top