ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

Αθήνα 16.9.2020

Αρ. Πρωτ: 1727

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στο άρθρο 20, μέρος Β΄: Διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Υγείας, που ψηφίσθηκε στην Βουλή, προβλέπεται η παράταση της θητείας των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων εργαζομένων, μέχρι 31.12.2020.

Συνεπώς λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην χώρα από την πανδημία του covid-19 δεν είναι δυνατή η διενέργεια Γενικών  Συνελεύσεων και συνδικαλιστικών εκλογών.

Η Ομοσπονδία αντιμετωπίζοντας το θέμα με ευαισθησία και σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων καλεί όλους τους Συλλόγους να ευθυγραμμιστούν με αυτή την απόφαση, ώστε να μην παρουσιαστούν φαινόμενα αποκλεισμού όσων αδυνατούν να παραστούν στις διαδικασίες (μεγάλοι σε ηλικία, πάσχοντες από υποκείμενα νοσήματα κλπ).

Επειδή το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων στις ΔΟΥ της Αττικής, σας πληροφορούμε ότι η θέση της Ομοσπονδίας που εκφράστηκε μέσα από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι σε περίπτωση που παρουσιάζεται κρούσμα να κλείνει η υπηρεσία και αφού γίνει απολύμανση να καλείται ο ΕΟΔΥ για να κάνουν test όλοι οι συνάδελφοι.

Αυτή η πρακτική τηρήθηκε έως σήμερα στην Α΄ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης και στην ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων.

Επιπλέον το προηγούμενο διάστημα από 23.7 έως 27.8 ο ΕΟΔΥ είχε πραγματοποιήσει προληπτικά test στην συντριπτική πλειοψηφία των  ΔΟΥ της Αττικής σε όσους συναδέλφους το επιθυμούσαν.

Όμως τις τελευταίες ημέρες λόγω της αυξημένης ζήτησης και τηρούμενης σειράς προτεραιότητας ο ΕΟΔΥ δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες που παρουσιάζονται καθημερινά.

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ ζητά από την πολιτεία όταν παρουσιάζεται κρούσμα στις υπηρεσίες μας να εξασφαλίζει την διενέργεια των test δωρεάν για όλους τους συναδέλφους, έστω και αν χρειαστεί να γίνουν συμβάσεις με ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα (όπως γίνεται και με τις ΜΕΘ).

Τέλος διευκρινίζουμε προς άρση πάσης παρερμηνείας (σκόπιμης ή μη) ότι η Εκτελεστική Επιτροπή ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών συναδέλφων που ζήτησαν να δοθεί προσφορά από το ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ για όσους επιθυμούν να κάνουν test ιδιωτικά, αποφάσισε να στείλει ανάλογο αίτημα το οποίο απαντήθηκε και έχει αναρτηθεί στο site μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ          O  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ         ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

Pin It
top