ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

 

Αθήνα 14.10.2020

ΠΡΟΣ: Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη

 

ΚΟΙΝ.: 1) Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα 

              2) Υφυπουργό Οικονομικών Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο

 

Κύριε υπουργέ,

Ως εκπρόσωποι των 3 Ομοσπονδιών, που καλύπτουν το σύνολο των υπαλλήλων που υπηρετούν στην ΑΑΔΕ και το Υπουργείου Οικονομικών, ζητάμε τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης με θέμα τη νομοθετική τακτοποίηση της εκκρεμότητας της καταβολή της προσωπικής διαφοράς στους συναδέλφους που εντάχθηκαν στη δύναμη των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου, μετά την ισχύ του αρ. 45 του ν. 4569/2018. Η ρύθμιση πρέπει να αντιμετωπίσει οριστικά το θέμα, καλύπτοντας και τις μελλοντικές προσλήψεις

Στις 2/07/2020 πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συνάντηση με τον Υπουργό κ. Σταικούρα, κατόπιν επανειλημμένων αιτημάτων των Ομοσπονδιών, προκειμένου να μας ενημερώσει ο Υπουργός για την εξέλιξη του ζητήματος της μισθολογικής εξομοίωσης των νέων συναδέλφων.

Ο Υπουργός δεν απέρριψε αλλά και δεν ανέλαβε καμία δέσμευση, ούτε έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ικανοποίησης του αιτήματος, αν και στη συνάντηση του Ιανουαρίου είχε δεσμευθεί για την επίλυση του.

Η οριστική τακτοποίηση της μισθολογικής εξομοίωσης των νέων συναδέλφων αποτελεί βασική προτεραιότητα για τις τρεις ομοσπονδίες, και η μετάθεση της αντιμετώπισης του προβλήματος από την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν  υπάρχει η βούληση για την επίλυση του, τουλάχιστον την παρούσα χρονική στιγμή.

Επιπλέον, παρατηρείται όλο και πιο συχνά, κυρίως στο πλαίσιο της κινητικότητας, κατά την κατάταξή τους υπάλληλοι που είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων σπουδών να υποβάλλονται σε σημαντικές επαναλαμβανόμενες και καταχρηστικές μειώσεις της προσωπικής διαφοράς, στο πλαίσιο ερμηνευτικών προσεγγίσεων, θέμα για το οποίο θα πρέπει να   δώσετε οριστική λύση προκειμένου οι διάφορες ερμηνείες να μην αλλοιώνουν την καταβολή της προσωπικής διαφοράς.

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν οριστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα συνάντηση θα εντατικοποιηθούν οι κινητοποιήσεις, καθώς το θέμα εκκρεμεί από τον Οκτώβριο του 2018.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ       ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΤΥΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ          ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ/ΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΣΥΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΛΥΚΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΤΟΥΣΚΑΣ

Pin It
top