ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡEΣΙAΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! H ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

afisa gia ekloges yphresiakwn 2018 1

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

27ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕ-ΔΟΥ

27o synedrio POE DOY 1

Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΚΕ

Συνεντεύξεις

koupkas michalis DETH 2018 3

 Μιχάλης  Κούπκας:       "Θέσαμε τα   προβλήματά μας για πολλοστή φορά στην 4ωρη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό"

Michalis koupkas synenteyxh TV100 15.02.2018 1

 Μιχάλης  Κούπκας:      "Είμαστε κάθετα    αντίθετοι στις συγχωνεύσεις των εφοριών και στους e-πλειστηριασμούς."

synenteyxh mixalh koupka sth dhmokratia 1

 Μιχάλης  Κούπκας: "Η   φορολογική   νομοθεσία είναι ένας λαβύρινθος!!!"

rena yfanth ston antena gia tis epitheseis 1

 Ρένα Υφαντή:  "Ζητάμε νομική  κάλυψη και τη  παραδειγματική τιμωρία των δραστών"

athina 984 mixalhs koupkas 1

 Μιχάλης  Κούπκας:  "Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. εδώ και 2,5 χρόνια νομική θωράκιση και αυστηροποίηση ποινικού πλαισίου"

dionyshs georgiopoylos on line skai 2

 Διονύσης  Γεωργιόπουλος:  "Η πολιτεία  οφείλει να μας προστατέψει για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας, πριν θρηνήσουμε θύματα."

mixalis koupkas sto SKAI gia thn pyrobolismoys kata eforiakwn sto Bolo 1 Μιχάλης  Κούπκας:  "Δεν αρκούν  οι υποσχέσεις και τα λόγια, όταν βγαίνουν τα όπλα. Απαιτούμε από το Υπ. Οικ. και την Α.Α.Δ.Ε. λήψη μέτρων εδώ και τώρα."

mpamphs kaoykis 4

 Μπάμπης  Καούκης: "Σε  κατάσταση  φρενίτιδας οι εφοριακοί υπάλληλοι"

mixalis koupkas aoploi sth maxh ths forodiafyghs

 Μιχάλης  Κούπκας: "Οι  εφοριακοί  βγαίνουν για θερινό σαφάρι χωρίς καν χρήματα για τις βενζίνες, άοπλοι στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής"

Rena Yfanth diamartyria gia misthologikh exomoish 1

 Ρένα Υφαντή:  "Η ανοχή μας  έχει τελειώσει.  Απαιτούμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. τη μισθολογική εξομοίωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων"

mixalhs koupkas tv100 synenteyxh gia prophlakismoys 1 Μιχάλης  Κούπκας: "Τι  άλλο πρέπει  να συμβεί για να προστατέψει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του Υπ.Οικ. και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους που έχουν ριχθεί στη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή χωρίς όπλα και παντελώς απροστάτευτοι"

Mixalhs Koupkas Tax Forum 2016 2

 Μιχάλης  Κούπκας: "Αν  είχε εφαρμοστεί  το μέτρο του πλαστικού χρήματος δεν θα χρειαζόταν να ψηφιστεί το συμπληρωματικό μνημόνιο και ο δημοσιονομικός κόφτης"

tragkas georgiopoylos 3 Διονύσης  Γεωργιόπουλος  "H φοροδοτική  ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί από την υπερφορολόγηση"

 zdfΜιχάλης  Κούπκας: "Η  φοροδιαφυγή  διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο και εμείς προσπαθούμε να την κυνηγήσουμε με σφεντόνες"

 Περισσότερα...

Pin It

Αθήνα 8.2.2021

Αρ. Πρωτ.: 1802

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

 

Την Παρασκευή 5.2.2021  πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΔΟΥ με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή στην οποία ο κ. Διοικητής ενημέρωσε ότι εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί στην βουλή προς ψήφιση, το νομοσχέδιο για το Ειδικό Μισθολόγιο της ΑΑΔΕ.

Ο κ. Διοικητής είπε τα εξής :

 • Ότι με το νέο μισθολόγιο της ΑΑΔΕ δεν θα υπάρξει μείωση των αποδοχών σε κανέναν, ούτε τώρα, ούτε και στο μέλλον. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι ο υπάρχον μισθός αποτελεί δίχτυ ασφαλείας.
 • Ότι αρκετοί υπάλληλοι θα δουν οριακές αυξήσεις του πραγματικού μισθού τους, η οποία θα είναι μεγαλύτερη για τους ελεγκτές, τους έχοντες θέση ευθύνης, τους νεότερους υπαλλήλους και για όσους έχουν μικρές προσωπικές διαφορές.
 • Οι νέοι συνάδελφοι θα έχουν σημαντικές αυξήσεις (κατώτερος μισθός σε ΠΕ, θα είναι γύρω στα 1100 ευρώ) και σε όσους από αυτούς εργάζονται ως ελεγκτές είσπραξης και βεβαίωσης, θα είναι ακόμα μεγαλύτερες.
 • Ότι η ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στο μισθό θα επιφέρει σημαντική αύξηση στα ποσά των συντάξεων που θα λαμβάνουν οι συνάδελφοι στο μέλλον.
 • Ότι δίνεται λύση στο επίδομα παραμεθόριου και ότι μπορεί να δοθεί έξτρα επίδομα για συνοριακές υπηρεσίες που έχουν πρόβλημα στελέχωσης. Επίσης διορθώνονται και οι υπόλοιπες στρεβλώσεις που οδηγούσαν σε μείωση του πραγματικού μισθού που προέκυπτε λόγω αναγνώρισης μεταπτυχιακού ή λόγω ανόδου μισθολογικού κλιμακίου.
 • Ότι αυξάνονται οι ώρες των πληρωτέων υπερωριών και θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής και σε ομάδες εργασίας με αμοιβή.
 • Διασφαλίζεται το ετήσιο bonus με νόμο, όταν επιτυγχάνεται το 95% και πάνω του στόχου.
 • ο κ. Διοικητής ανέφερε ότι προϋπόθεση για να συμπεριληφθεί κάποιος στο νέο μισθολόγιο της ΑΑΔΕ θα είναι η συμμετοχή του στην αξιολόγηση για το 2020. Όποιος δεν αξιολογηθεί θα παραμείνει μισθολογικά στο σημερινό καθεστώς. Για τους Προϊσταμένους ανέφερε ότι όποιος δεν συμμετέχει στην αξιολόγηση του 2020 θα χάσει την θέση του και δεν θα ξανακριθει.
 • Για το θέμα του βαθμολογίου και όλα τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν το κλάδο , θα υπάρξει νέα συνάντηση μέσα στην εβδομάδα.

Συναδέφισσες και Συνάδελφοι,

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ έχει καταθέσει κατ΄ επανάληψη στην Πολιτική Ηγεσία και την Διοίκηση της ΑΑΔΕ το σχέδιο μισθολογίου των τριών Ομοσπονδιών του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ το οποίο εξακολουθούμε να στηρίζουμε. Όσον αφορά το συγκεκριμένο σχέδιο μισθολογίου της ΑΑΔΕ επισημαίνουμε τα ακόλουθα :

 • Δεν αφορά το σύνολο των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών αλλά μόνο της ΑΑΔΕ, γεγονός που οδηγεί σε περαιτέρω διαχωρισμό μεταξύ των συναδέλφων εφοριακών.
 • Δεν λαμβάνει υπόψη του την κατατεθειμένη ομόφωνη και διαπαραταξιακή πρόταση των τριών Ομοσπονδιών εργαζομένων του Υπουργείου Οικονομικών για το μισθολόγιο.
 • Δεν διευκρινίζει πληθώρα θεμάτων τα οποία εξουσιοδοτεί τον Διοικητή της ΑΑΔΕ να τα ρυθμίζει και να τα τροποποιεί με κανονιστικές αποφάσεις του.
 • Δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο σταδιοδρομίας για το πώς ο υπάλληλος θα μετακινείται από ένα περίγραμμα θέσης σε ένα άλλο. Έχει επισημανθεί επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει μοριακό ή άλλο σύστημα για τις μεταθέσεις – μετακινήσεις των υπαλλήλων.
 • Θέτει την αξιολόγηση ως προαπαιτούμενο για την χορήγηση της ειδικής αμοιβής και του βραβείου επίτευξης στόχου. Άλλωστε εκκρεμεί η πρόσκλησή που έχουμε κάνει στον κ. Διοικητή για διάλογο πάνω στις θέσεις μας για την αξιολόγηση.
 • Είναι απαράδεκτο να απειλούνται οι προϊστάμενοι ότι αν δεν συμμετέχουν στην αξιολόγηση θα χάσουν την θέση τους και δεν θα ξανακριθούν. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ  ΥΦΑΝΤΗ       ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

Κατεβάστε και εκτυπώστε το ενημερωτικό σημείωμα εδώ

Pin It
top